Για το τεύχος Οκτωβρίου του ιταλικού περιοδικού Max φωτογραφήθηκε η Charlize Theron και μίλησε για το τι κάνει στο σπίτι της, για την αποτυχημένη της καριέρα ως μοντέλο αλλά και για τον γιο της.

Για τον ιδιωτικό της χρόνο: “Όταν επιστρέφω στο σπίτι μου φοράω τις πιτζάμες μου και ταϊζω τα σκυλιά μου. Είμαι ένας εντελώς φυσιολογικός άνθρωπος και κάνω ότι κάνουν όλοι οι άνθρωποι”.

Για το ότι μετακόμισε στα 18 της στο Los Angeles ύστερα από μία αποτυχημένη καριέρα στο modeling: “Χάρη σε εσάς και στον ιταλικό κόσμο της μόδας κατάλαβα ότι δεν έκανα γι’αυτόν το χώρο και δεν άρεσα σαν μοντέλο”.


Για το ότι είναι μαμά ενός υιοθετημένου αγοριού, του Jackson: “Πάντα ήθελα να αποκτήσω παιδιά. Πρόσφατα η μητέρα μου βρήκε ένα γράμμα που είχα γράψει στα 8 μου όπου της ζητούσα να με πάει στο ορφανοτροφείο διότι ήθελα να υιοθετήσω έναν αδερφό. Έτσι η απόφαση που πήρα δεν ήταν απλά μία απόφαση της στιγμής. Όταν κρατάω το μωρό μου στην αγκαλιά μου ξεχνάω κάθε μου πρόβλημα. Τον αγαπάω πολύ, με κάνει πιο ήρεμη”.