Έχει ψηφιστεί από το περιοδικό Esquire ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο. Για το λόγο αυτό η 29χρονη Mila Kunis φωτογραφήθηκε για το τεύχος Νοεμβρίου και μίλησε για τη δουλειά της αλλά και για την προσπάθειά της να ξεχωρίσει τις δύο της ιδιότητες, αυτή της ηθοποιού και αυτή του απλού ανθρώπου.


“Το τι κάνω και το ποια είμαι είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και πάντα θα είναι. Αυτό που συμβαίνει με τους ανθρώπους είναι ότι ξεχνούν ποιοι είναι και γίνονται είτε αυτό που θα ήθελαν να είναι είτε αυτό που οι άλλοι θα ήθελαν να είναι” και συνέχισε “Ό,τι και να κάνουν όμως, παύουν να είναι πλέον ο εαυτός τους. Ένα μεγάλο μέρος του ποιος είσαι σε αυτή τη βιομηχανία βασίζεται στο τι λένε οι κριτικοί, οι σκηνοθέτες και οι ηθοποιοί. Οι άνθρωποι αρχίζουν να πιστεύουν όλα όσα λέγονται και γίνονται αυτό που οι άλλοι θέλουν να είναι. Έτσι, θεωρώ ότι έχω συνειδητά ξεχωρίσει τις δύο ζωές μου”.


Τέλος είπε: “Αγαπάω πολύ τη δουλειά μου. Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο. Όταν όμως σταματάω να δουλεύω, δεν ασχολούμαι καθόλου με τη δουλειά”.