Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στο περιοδικό 7 Ημέρες TV για τη δουλειά της, τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, και για το αν θα παντρευτεί..


Για τα “Κλεμμένα Όνειρα” είπε: “Αυτές τις ημέρες γυρίζουμε τα τελευταία επεισόδια της σεζόν. Ξέρουμε ότι η σειρά θα συνεχιστεί μέχρι τα Χριστούγεννα και από εκεί και πέρα βλέπουμε“.

Για την επιτυχία της σειράς απέναντι στο “Σουλεϊμάν” είπε: “Δεν νομίζω ότι είναι δικαίωση. Φυσικά, χαίρεσαι όταν η δουλειά σου έχει ανταπόκριση, αλλά αυτή ήταν μια απόφαση του καναλιού, όχι των συντελεστών. Εμείς είμασταν έτσι κι αλλιώς ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση που είχε η σειρά και στις 7 η ώρα. Κι αυτό γιατί, όταν δουλεύεις με χαμηλό μπάτζετ, και όλοι, ηθοποιοί και τεχνικοί, έχουν πολύ μικρές αμοιβές και εξαντλητικές ώρες γυρισμάτων, το αποτέλεσμα από μόνο του είναι μια δικαίωση. Πρόκειται για μια σειρά που την αγαπάει ο κόσμος, και για ένα πολύ μεγάλο διάστημα αποτελούσε το μοναδικό ελληνικό σίριαλ στον αέρα. Ανοίγω σαμπάνιες όταν βλέπω ότι και το “Πίσω στο σπίτι” και το “Mε τα παντελόνια κάτω” κάνουν 40αρια. Αλίμονο αν δεν χαιρόμουν!”.

Για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το κοινό τους άγχος για τη δουλειά και το μέλλον τους, είπε: Λέτε να το σκάσουμε στο εξωτερικό; Όχι, δεν σκεφτόμαστε κάτι συγκεκριμένο. Όπως μας τα φέρει η ζωή θα πορευτούμε, χωρίς άγχος. Καλή θέληση να υπάρχει, συνεννόηση και να έχουμε την υγεία μας και θα τα βγάλουμε πέρα. Θέλω να ζω το τώρα, κι όταν έρθουν τα πιο δύσκολα, το ξανασυζητάμε. Άλλωστε, έχουμε μάθει να ζούμε με λίγα. Προσωπικά, είμαι ολιγαρκής κι, έτσι κι αλλιώς, δεν έχω βγάλει λεφτά από την τηλεόραση. Προσπαθούμε, λοιπόν, να τα βγάλουμε πέρα με το μισθό μας, χωρίς τρελές απαιτήσεις”.

Για το αν θα παντρευτεί είπε: “Όχι, για την ώρα δεν σχεδιάζουμε κάτι τέτοιο. Και να το σχεδιάζαμε, βέβαια, δεν θα σας το λέγαμε! Δεν είναι κάτι που θα το ανακοίνωνα και αν είναι να συμβεί κάποια στιγμή, θα γίνει πολύ χαλαρά“.