Ο Κώστας έχει ακόμα πρόβλημα με την άδεια και δεν μπορεί να δουλέψει το ταξί.

Εκεί λοιπόν που ψάχνει αντικαταστάτη, πετάγεται η Βάσω, που έχει να πιάσει τιμόνι στα χέρια της 40 χρόνια, και λέει «θα το δουλέψω εγώ». Ο Κώστας παλεύει να την μεταπείσει αλλά αδύνατον.

Και τότε, κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, η Βάσω αποδεικνύεται το τσακάλι της ασφάλτου, οι εισπράξεις της ξεπερνούν κάθε προσδοκία, οι πελάτες την λατρεύουν, με δυο λόγια γίνεται περιζήτητη.

Αυτό κάνει τον Κώστα να ζηλέψει γιατί η Βάσω έχει αρχίσει να τον παραμελεί και ψάχνει τρόπο να την ξαναμαντρώσει στα οικιακά.

Ο ‘Αγγελος, έξαλλος από το προηγούμενο επεισόδιο με τον Γιώργο, τον διώχνει από το σπίτι. Φεύγοντας, όμως, εκείνος έχει ένα μικροατύχημα και τότε του ‘ρχεται η ιδέα να παραστήσει ότι έχασε τη μνήμη του. Αυτό κάνει τον ‘Αγγελο να τον λυπηθεί και να τον κρατήσει σπίτι άλλα όπως λέει και μια παλιά παροιμία «τίποτα δε μένει κρυφό στο κάμπινγκ».


Και μέσα σε όλα αυτά, οι ένοικοι αποφασίζουν να παίξουν ένα ομαδικό τζόκερ. Το δελτίο το καταθέτει η Αλίκη και την επομένη κερδίζουν ένα καλούτσικο ποσόν. ‘

Ομως οι ανάγκες του Αντώνη και τα χρέη της οικογένειας την οδηγούν στο να κρύψει από τους άλλους ότι κέρδισε το δελτίο και να κρατήσει τα χρήματα για τον εαυτό της λέγοντας ότι τους τα δάνεισε μια θεία. ‘

Οταν, όμως, οι ένοικοι αρχίζουν να την στριμώχνουν, η Αλίκη καταφεύγει σε ένα άλλο ψέμα. Εκμεταλλεύεται την αμνησία του Γιώργου και λέει ότι το δελτίο το κατέθεσε εκείνος, άρα εκείνος έχει τα λεφτά. Και τότε οι ένοικοι στρέφονται εναντίον του Γιώργου.