Στο περιοδικό Down Town της Κύπρου έδωσε συνέντευξη η Ντορέττα Παπαδημητρίου όπου μίλησε για την μοναξιά και για το αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί..


Η ηθοποιός τόνισε πως δεν της λείπει πολύ η συντροφικότητα καθώς περνάει μια φάση που θέλει και χρειάζεται να είναι μόνη της ενώ παραδέχτηκε πως η μοναξιά δεν την φοβίζει καθόλου.

“Περνάμε φάσεις, επειδή έχουμε την ανάγκη να τις περάσουμε. Ακόμη δεν μου λείπει κάτι. Έχω τα παιδιά μου, τους φίλους μου, τους δικούς μου ανθρώπους και νιώθω καλά. Δεν χτυπά μέσα μου το καμπανάκι “αχ, να είχα ένα σύντροφο!”

Για το αν τη φοβίζει η μοναξιά: “Όχι, δεν με φοβίζει η μοναξιά! Όταν είναι καλά τα παιδιά μου, νιώθω δυνατή και άτρωτη. Νομίζω ότι δεν φοβάμαι τίποτα. Άλλωστε, ανά περιόδους, είμαι λίγο μοναχική. Δεν φοβάμαι να μείνω μόνη μου με τον εαυτό μου. Έχουμε πλησιάσει πολύ ο ένας τον άλλο. Είμαστε σε συζητήσεις και συνεχείς διαπραγματεύσεις! Κοίτα, επειδή ψάχνομαι πολύ, κάποτε, όταν το χρειαζόμουν, πήγαινα σε ψυχολόγο, ώστε να με ανακαλύψω περισσότερο. Κι αυτό με βοήθησε γενικότερα στη ζωή μου”.

Για το αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί: “Δεν θα απαντούσα αρνητικά αλλά, προς το παρόν, δεν το έχω καθόλου ανάγκη. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να σου τα φέρει. Δεν μπορώ να απαντήσω “όχι” με σιγουριά. Ποτέ δεν πρέπει να λέμε “ποτέ”! Τα πράγματα και οι καταστάσεις αλλάζουν”.

Για το πώς θα ανακοίνωνε έναν πιθανό δεύτερο γάμο στους γιους της: “Δεν το έχω σκεφτεί, γιατί δεν υπάρχει λόγος ακόμη. Αλλά νομίζω ότι θα έβρισκα τα λόγια και τον τρόπο, ώστε να τους το επικοινωνήσω όσο το δυνατόν καλύτερα. Το έχω λίγο στο μυαλό μου, το πώς θα μπορούσα να τους το πω, αλλά αφού δεν υφίσταται λόγος δεν του δίνω ιδιαίτερη σημασία”.