Η Miranda Kerr, που είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Orlando Bloom και έχουν και έναν γιο δύο ετών δε θα είναι πια άγγελος της Victoria’s Secret καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό της.


Το μοντέλο είχε κάνει συμφωνία ενός εκατομμυρίου δολαρίων με την εταιρία για τρία χρόνια. Τα τρία χρόνια πέρασαν και η εταιρία αποφάσισε να μην της το ανανεώσει.

Μία πηγή είπε στο αμερικάνικο περιοδικό Us Weekly ότι η 29χρονη έχει “δύσκολη φήμη” και είπε ότι αυτός ήταν ο κύριος λόγος που δε θα είναι πια άγγελος.


Μία άλλη πηγή λέει ότι η καστανή καλλονή δεν πουλάει τόσο πολύ σε σύγκριση με άλλους αγγέλους όπως είναι η Alessandra Ambrosio, η Candice Swanepoel και η Adriana Lima.

Παρόλα αυτά η Miranda θα περπατήσει στο φετινό show της Victoria’s Secret που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο και θα εμφανίζεται και στους καταλόγους.


Μία άλλη πηγή λέει στο περιοδικό People ότι η Miranda Kerr είναι γνωστή στο χώρο ως ντίβα και πρόσθεσε: “Μπορεί να είναι δύσκολη σεφωτογραφήσεις και εμφανίσεις”.

Μία άλλη πηγή, όμως, είπε: “Αν η Miranda και η Victoria’s Secret ακολουθούν χωριστούς δρόμους δεν είναι λόγω της συμπεριφοράς της. Έχει να κάνει καθαρά με το συμβόλαιο. Θα εμφανιστεί στο show αλλά δε θα εμφανίζεται σε μελλοντικές καμπάνιες. Παρόλα αυτά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της εταιρίας και είναι και σε μεγάλη ζήτηση”.

Τι από όλα αυτά ισχύει; Μπορεί και να μην το μάθουμε ποτέ…