Η Κατερίνα Παπουτσάκη έγινε μανούλα σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή (3 Μαϊου) στα 33 της χρόνια. Παρόλο που η ηθοποιός δεν ήταν ακόμα έτοιμη να γεννήσει ο μπέμπης ήθελε να γνωρίσει πιο νωρίς τον κόσμο.


Μόλις έπιασαν οι πόνοι την Κατερίνα ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς,  τη μετέφερε κατευθείαν στο μαιευτήριο Μητέρα όπου και γέννησε το πρώτο της μωρό.

Η ίδια είχε μιλήσει για το ευχάριστο γεγονός στις τηλεοπτικές κάμερες όταν διένυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα είχε πει: “Είμαι στον έκτο μήνα και περιμένω αγοράκι. Νιώθω πιο όμορφα και γλυκά από ποτέ. Είμαι από τις τυχερές που δεν έχουν προβλήματα στην εγκυμοσύνη τους. Αισθάνομαι ευθύνη. Η μητρότητα έχει μια έννοια πιο αλτρουιστική. Η σχέση μου με τον Παναγιώτη μου δημιούργησε το μητρικό ένστικτο. Ήρθε απρόσμενα ωραία το παιδί. Όλα έγιναν όμορφα”.

Πώς ανακοίνωσε όμως στον αγαπημένο της ότι ήταν έγκυος; “Ο Παναγιώτης ήταν σίγουρος πως είμαι έγκυος. Το είχε καταλάβει, δεν ξέρω πώς, αλλά το είχε καταλάβει”.

Η τελευταία φορά που την είδα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα ήταν πριν από περίπου δύο εβδομάδες όταν εθεάθη να κάνει τα ψώνια της σε πολυκατάστημα της οδού Πειραιώς. Η Κατερίνα παρόλο που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έδειχνε να μην έχει πάρει πολλά κιλά!


Να τους ζήσει!