Για τις ανάγκες του περιοδικού “ΕΓΩ!Weekly” φωτογραφήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα μίλησε στο περιοδικό για τον έρωτα, τα λάθη του παρελθόντος αλλά και για την κριτική που έχει δεχτεί.


Αποκάλυψε πως είναι ξανά ερωτευμένη και βρίσκεται σε μια νέα σχέση.

Όσον αφορά τον Μιχάλη Σιφάκη και όλα όσα ακούγονται η Κατερίνα Καινούργιου διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τους θέλουν σε σχέση. Μάλιστα η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όχι μόνο δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά ήδη βρίσκεται σε μια νέα σχέση και αυτές οι φήμες έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ ενοχλητικές για την ζωή της.

“Είμαι ερωτευμένη και διανύω μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Δόξα τω Θεώ είμαι πάρα πάρα πολύ καλά”, είπε συγκεκριμένα και συνέχισε, “Η οικογένεια είναι ένα όνειρό μου, που θα ήθελα να πραγματοποιήσω. Πρέπει, όμως, μια σχέση να κάνει τον κύκλο της για να δημιουργήσεις οικογένεια”.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δεχτεί πολύ σκληρή κριτική για την συμμετοχή της στο “Δέστε τους” καθώς πολλοί την κατηγορούν πως η παρουσία της στην εκπομπή περιορίζεται στην “εικόνα” της και πως δεν έχει ουσιαστικό ρόλο στην εκπομπή. Απαντώντας σε όλα η παρουσιάστρια είπε: “Όποιος παρακολουθεί την πορεία μου, τόσο ως δημοσιογράφος όσο και ως παρουσιάστρια νομίζω ότι έχει καταλάβει ποια είμαι. Έχω συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή. Ο χαρακτήρας μου, το επίπεδό μου φαίνεται από τις συνεντεύξεις μου. Δεν έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι. Δουλεύω δέκα χρόνια και δεν υπάρχει σεζόν που να έχω μείνει χωρίς δουλειά. Εργάζομαι σκληρά και αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Η τηλεόραση δεν είναι μόνο εικόνα. Μπορεί να βασίζεται κατά το ήμισυ, το υπόλοιπο, όμως, είναι αποτέλεσμα σκληρής και ουσιαστικής δουλειάς. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου πει ότι κοιτάζω μόνο την εξωτερική εμφάνιση και την εικόνα μου”.

Τέλος, η Κατερίνα αναφερόμενη στα λάθη του παρελθόντος είπε: “Έχω κάνει στο παρελθόν λάθη. Αλλά είναι λογικό, όταν είσαι 23 χρονών κοριτσάκι και βγαίνεις μπροστά από τον φακό, να είσαι άπειρη, σφιγμένη και αμήχανη. Εμένα με βοήθησε πολύ ο Νίκος Μουτσινάς, που είναι και αυτός που ουσιαστικά ανέδειξε την τηλεοπτική μου προσωπικότητα”.

asos

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!Weekly” που κυκλοφορεί!