Οι φήμες λένε πως ο Robert Pattinson βρήκε μηνύματα του σκηνοθέτη Rupert Sanders στο κινητό της Kristen Stewart.


Να είναι αλήθεια άραγε; Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Robert κατάλαβε πως δεν μπορεί να εμπιστευτεί την Kristen και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να μετακομίσει από το σπίτι της.

Ο ηθοποιός σίγουρα πέρασε άσχημα γενέθλια. Όχι μόνο τσακώθηκε την ημέρα των γενεθλίων του με την Kristen αλλά λέγεται πως ο λόγος του τσακωμού τους ήταν ένα μήνυμα που βρήκε ο Rob στο κινητό της.

“Ο Rob πήρε ο κινητό της για να βγάλει μία φωτογραφία την ημέρα των γενεθλίων του και εκείνη τη στιγμή της ήρθε μήνυμα από κάποιον που δεν έπρεπε. Αμέσως σηκώθηκε και έφυγε. Παρά τα παρακάλια της Kristen, ο Rob της ζήτησε να μην πάει στο πάρτι των γενεθλίων του το ίδιο βράδυ. Ήταν και είναι πολύ θυμωμένος. Όσες φορές και να τον πάρει τηλέφωνο ή να του στείλει μήνυμα οι φίλοι του λένε πως άντεξε αρκετά”, είπε πηγή σε γνωστή εφημερίδα.

Τι έχει συμβεί στο παρελθόν στη σχέση του Robert και της Kristen; (για όσους δεν ξέρουν ή όσους δε θυμούνται)

Πριν από λίγο καιρό, μέσα στον προηγούμενο χρόνο, η Kristen είχε απατήσει τον Robert με το σκηνοθέτη Rupert Sanders, ο οποίος, μάλιστα, ήταν και παντρεμένος. Ο Robert το έμαθε ύστερα από φωτογραφίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και χώρισε την ηθοποιό. Αυτή τον κυνήγησε αρκετά λέγοντάς του πως είχε κάνει λάθος. Ο Rob τη συγχώρησε και τη δέχτηκε πίσω. Όπως φαίνεται, όμως, δεν κατάφερε ποτέ να την εμπιστευτεί. Μία αφορμή ήταν αρκετή για να χωρίσει μαζί της οριστικά μιας και όπως λέγεται ο χωρισμός τους είναι οριστικός.


asos