Η Σίσσυ Χρηστίδου διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο γιο της. Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για το μωρό που περιμένει και φωτογραφήθηκε με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.


“Η δεύτερη εγκυμοσύνη μου είναι αρκετά διαφορετική και είχε λίγη ταλαιπωρία τους πρώτους μήνες, αλλά τώρα είναι όλα μια χαρά. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον γιο μου”, είπε στο περιοδικό ΕΓΩ.

Όσο για τα κιλά που έχει πάρει είπε: “Δεν με απασχόλησαν τα κιλά. Τώρα με νοιάζει μόνο να είναι καλά το μωράκι μου. Στο σπίτι δεν ζυγίζομαι, αλλά το κάνει ο γυναικολόγος μου και πρέπει να έχω πάρει γύρω στα 15 κιλά, τώρα που είμαι στον έβδομο μήνα. Η αλήθεια είναι ότι είναι λιγότερα από την πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής, αλλά τρέχω όλη μέρα πίσω από τον Φίλιππο“.


Όσο για το πώς το πήρε ο Φίλιππος είπε: “Ο Φίλιππος ζητούσε συχνά τα τελευταία δύο χρόνια ένα αδελφάκι και γι’ αυτό χάρηκε πολύ όταν του το ανακοινώσαμε. Νομίζω, όμως, ότι φαίνεται αρκετά μεγάλο διάστημα. Ανυπομονεί! Η πραγματική του αντίδραση πιστεύω πως θα φανεί όταν τον συναντήσει. Για την ώρα όμως κάνει πολλά σχέδια για τον αδελφό του, ακουμπάει συχνά την κοιλιά μου για να τον νιώσει, του τραγουδάει, κλπ. Θα δούμε”.

Τέλος, είπε: “Φυσικά και έχουμε αγωνία και άγχος για τις πρακτικές δυσκολίες, αλλά αυτό δεν θα μας σταματούσε ποτέ από το να θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Φέτος το αντιμετωπίσαμε σαν μία ευχάριστη συγκυρία το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη ήρθε σε μια εποχή που οι υποχρεώσεις μου απαιτούν περιορισμένο χρόνο. Ο Θοδωρής είναι ένας υπέροχος πατέρας και αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που ο Φίλιππος έχει τη δυνατότητα να περνάει αρκετό χρόνο με τον μπαμπά του. Είναι λίγα τα παιδιά που έχουν αυτή την ευκαιρία. Για τον ερχομό του νέου μέλους, δεν τον ένιωσα αγχωμένο, γιατί ήταν κάτι που θέλαμε και οι δύο και προσευχόμασταν γι’ αυτό”.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί!