Περιγράφει την παιδική της ηλικία ως αλλόκοτη αλλά επιτέλους η Drew Barrymore παίρνει γεύση από το τι θα πει φυσιολογική οικογένεια. Μετά το γάμο της με τον Will Kopelman η Drew νιώθει ασφάλεια όχι μόνο στο πλευρό του άντρα της αλλά και μέσα στην άκρως φυσιολογική οικογένειά του.


Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού C Magazine και μίλησε, μεταξύ άλλων, και γι’αυτό το θέμα: “Κέρδισα το λαχείο σε ότι αφορά τα πεθερικά μου. Ποτέ δεν είχα φάει βραδινό μαζί με τη μαμά μου ή το μπαμπά μου, πόσο μάλλον και με τους δύο. Είναι φανταστικό να σκέφτεσαι ότι στη ζωή μπορείς να ζήσεις πράγματα από την αρχή”.


Η 38χρονη ηθοποιός που έχει αποκτήσει μία κόρη, την Olive, με τον αγαπημένο της μίλησε και για το πώς είναι να έχει πλέον τραπεζαρία. Όταν το συζητούσε με τον άντρα της για το αν θα πάρουν τραπεζαρία αυτή του είχε πει: “Οι τραπεζαρίες είναι βλακεία. Δε θα έπρεπε να υπάρχουν. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαμε κάνει dinner party;” Αλλά ο σύζυγός της επέμενε ότι η τραπεζαρία ήταν απαραίτητα για να τρώει η οικογένεια. “Δε είχα παρευρεθεί σε οικογενειακό δείπνο ποτέ και αυτό θέλω περισσότερο από το κάθε τι. Τώρα είναι αποστολή μου να φτιάξω αυτό το δωμάτιο”.