Το κορίτσι του Πρίγκιπα Χάρι λέγεται Κρεσίντα Μπόνας, είναι 24 χρονών και βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας από τότε που άρχισαν οι φήμες το περασμένο καλοκαίρι ότι οι δυο τους είναι μαζί. Πόσα ξέρεις, όμως, για την αγαπημένη του Πρίγκιπα;

Πώς γνωρίστηκε με τον Πρίγκιπα Χάρι: Η Πριγκίπισσα Ευγενία (η πρώτη ξαδέρφη του Χάρι) ήταν αυτή που έφερε σε επαφή τη φίλη της Κρεσίντα με τον Χάρι και οι δυο τους πρωτοεμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας “The Dark Knight Rises”, τον Ιούλιο του 2012.


Οι βασιλικές της διασυνδέσεις: Η μητέρα της Κρεσίντα, η Lady Mary-Gaye Curzon είναι κόρη του Earl Howe και ήταν γνωστό it girl της δεκαετίας του ’60. Η ετεροθαλής αδερφή της Κρεσίντα, η Ιζαμπέλα είναι ηθοποιός και παντρεμένη με τον Σαμ Μπράνσον, ο οποίος είναι γιος του Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον. Στο γάμο της παρευρέθηκαν οι Πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία.

Το πάθος της για τις τέχνες: Η Κρεσίντα σπούδασε χορό στο Πανεπιστήμιο Leeds και τώρα σπουδάζει σύγχρονο χορό στη σχολή Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance στο Γκρίνουιτς.

Οι εκδρομές του ζευγαριού: Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Κρεσίντα σπάνια φωτογραφίζονται μαζί και συνήθως πηγαίνουν και φεύγουν χωριστά από τα διάφορα events. Τον περασμένο Φεβρουάριο οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί όταν ο Χάρι πήρε την αγαπημένη του μαζί σε ένα ταξίδι για σκι στην Ελβετία.