Την περασμένη εβδομάδα Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας παρέμειναν για λίγο χωριστά καθώς η Φαίη μαζί με το γιο της ταξίδεψαν στο Κιλκίς για να δει τους γονείς της και να περάσουν λίγες μέρες μαζί. Στη γενέτειρά της η Φαίη Σκορδά είχε την ευκαιρία να δει αγαπημένους συγγενείς και φίλους,  ενώ ο μικρός Γιάννης αφέθηκε στα χάδια και στις αγκαλιές των ιδιαίτερα περιποιητικών παππούδων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  η Φαίη και ο Γιώργος αφού άφησαν το γιο τους στα ασφαλή χέρια της γιαγιάς και του παππού του πραγματοποίησαν μια ρομαντική απόδραση στην αγαπημένη τους Κεφαλλονιά. Χαλαροί, ήρεμοι και πολύ ερωτευμένοι κολύμπησαν στα καταπράσινα νερά του νησιού, έκαναν τις βόλτες τους και για μια ακόμη φορά δοκίμασαν τη μοναδική κουζίνα της ονομαστής Τασίας στο γραφικό Φισκάρδο.

Η ευτυχισμένη οικογένεια αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ενώ λίγο αργότερα θα πραγματοποιήσει μικρές αποδράσεις σε  άλλα νησιά με τελικό προορισμό των διακοπών τους την Τήνο όπου θα βρεθούν στις αρχές Αυγούστου.

Όσον αφορά το επαγγελματικό τους μέλλον στο Mega, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Hello το απόλυτα πετυχημένο δίδυμο μπορεί ακόμα να μην έχει δώσει επίσημα τα χέρια με το μεγάλο κανάλι για τη συνέχιση του «Πρωινό mou», ωστόσο οι συζητήσεις με τους ιθύνοντες βαίνουν σε καλό δρόμο. Την ίδια στιγμή διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι το πρόσφατο δείπνο με τον Γιάννη Λάτσιο εμπεριείχε οποιοδήποτε επαγγελματικό σκοπό καθώς ο δημοσιογράφος και ο γενικός διευθυντής του προγράμματος του Antenna βρέθηκαν ως δύο πολύ καλοί φίλοι.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί!