Πριν από λίγο κατέφτασαν στο Νοσοκομείο St Mary οι γονείς της Δούκισσας του Cambridge προκειμένου να δουν την κόρη τους, τον γαμπρό τους αλλά και το εγγόνι τους. Η Carole και ο Michael Middleton είναι τα πρώτα μέλη της οικογένειας που επισκέπτονται το μωρό.


Οι γονείς της Kate έφτασαν στην πτέρυγα Lindo στις 3 ακριβώς (ώρα Αγγλίας). Σπάζοντας το πρωτόκολλο ο Δούκας και Δούκισσα ζήτησαν από τους Middletons να τους επισκεφτούν πριν από οποιοδήποτε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας ακόμα και πριν από τον Πρίγκιπα Κάρολο.


Όλη η Μεγάλη Βρετανία αλλά και πολύς κόσμος έξω από αυτην ανυπομονεί να δει για πρώτη φορά τον μικρό πρίγκιπα καθώς και την μαμά Kate Middleton. Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι το γεγονός ότι δεν πρόκειται να φύγουν πριν τις 6 το απόγευμα (ώρα Αγγλίας) ενώ υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να τους δούμε και αύριο το πρωί.

Πριν από λίγη ώρα έφτασαν στο Νοσοκομείο η προσωπική κομμώτρια της Kate, Amanda Cook Tucker αλλά και μέλος του βασιλικού προσωπικού που κουβαλούσε ένα πορτ μπεμπέ για το αυτοκίνητο αλλά και μία βαλίτσα.

Extra: Το φόρεμα της Carole είναι της Ιρλανδής σχεδιάστριας Orla Kiely.