Η οικογένεια του Glee συγκεντρώθηκε την Πέμπτη (25 Ιουλίου) για να τιμήσει τον αποθανόντα Cory Monteith. Η επιμνημόσυνη δέηση ήταν κλειστή για τον κόσμο αλλά η 20th Century Fox έβγαλε μία ανακοίνωση ευχαριστώντας τους θαυμαστές που υποστήριξαν τους ηθοποιούς αυτή τη συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή:

“Σήμερα ο Ryan Murphy και η Lea Michelle συγκέντρωσαν το cast και τους παραγωγούς του Glee για να μοιραστούν αναμνήσεις και μουσική σε έναν συγκινητικό εορτασμό της ζωής του Cory Monteith. Ευχαριστούμε το κοινό για τη συνεχή αγάπη και υποστήριξη καθώς θρηνούμε τον φίλο και συνεργάτη μας αυτή τη δύσκολη στιγμή”.


Για όσους δε γνωρίζουν ο Cory Monteith βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε στο Vancouver στις 13 Ιουλίου. Ο 31χρονος ηθοποιός πέθανε από θανατηφόρο συνδυασμό ηρωίνης και αλκοόλ.


Μετά το θάνατο του Cory οι παραγωγοί του Glee αποφάσισαν να καθυστερήσουν την πρεμιέρα της 5ης σεζόν κατά μία εβδομάδα προκειμένου να δώσουν λίγο παραπάω χρόνο στους σεναριογράφους. Η 5η σεζόν θα ξεκινήσεις τελικά την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ενώ το επεισόδιο που θα είναι αφιερωμένο στον Cory θα είναι το τρίτο.