Η Jessica Alba είναι η γυναίκα-θαύμα και μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι μαμά δύο παιδιών, της 5χρονης Honor και της 2χρονης Heaven, είναι ηθοποιός, επιχειρηματίας (έχει τη δική της επιχείρηση, την “Honor Company”) και συγγραφέας (έχει γράψει το best seller “Honor Life”).


Την Κυριακή (30 Ιουλίου) ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει τα ψώνια της σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ μαζί με τις δύο τις κόρες. Η 32χρονη ηθοποιός φόρεσε για να κάνει τα ψώνια της μία μάξι γαλάζια με άσπρες και ροζ λεπτομέρειες φούστα, ένα γαλάζιο τοπ και ένα λευκό φανελάκι από πάνω δεμένο στη μέση.


Επαγγελματικά σχέδια

Η Jessica βρίσκεται σε φάση επιστροφής στην υποκριτική καθώς είχε αφήσει λίγο πίσω την καριέρα της λόγω των άλλων επαγγελματικών της υποχρεώσεων και επιστρέφει με ένα νέο project που έχει τίτλο Dear Eleanor. Το δράμα χρονολογείται στο 1962 και έχει να κάνει με δύο κολλητές φίλες (τις οποίες υποδύονται η Liana Liberato και η Isabelle Fuhrman) οι οποίες ψάχνουν την Eleanor Roosevelt κατά τη διάρκεια του χάους που επικρατεί στην Κούβα εκείνη την εποχή.

Η ταινία πρόκειται να γυριστεί μέσα στο καλοκαίρι και να βγει στα σινεμά το 2014.