Γύρω στις 7 το απόγευμα (ώρα Αγγλίας) ο Πρίγκιπας William, η Kate Middleton και ο ενός ημερών γιος τους έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έξω από το Νοσοκομείο St Mary όπου η Kate είχε γεννήσει το προηγούμενο απόγευμα.


Η Kate εμφανίστηκε φορώντας ένα πουά γαλάζιο-λευκό φόρεμα Jenny Packham που αναδείκνυε τη φουσκωμένη της κοιλιά και μπεζ πλατφόρμες. Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το ότι η 31χρονη μανούλα δεν προσπάθησε ούτε στιγμή να κρύψει την κοιλιά της δείχνοντας πως κάθε νέα μητέρα που έχει γεννήσει μία μέρα πριν έχει ακόμα κοιλιά.


Μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες και τις απαντήσεις που έδωσε ο William στους δημοσιογράφους σχετικά με το μωρό η νέα οικογένεια έφυγε από το Νοσοκομείο με κατεύθυνση το Kensington Palace και οδηγό τον Πρίγκιπα William.

Το όνομα του πρίγκιπα του Cambridge δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ενώ από ότι μάθαμε από τον William το μωρό μοιάζει περισσότερο στη μητέρα του. Ζυγίζει 3.900 κιλά και έχει πολύ καλά πενυμόνια σύμφωνα με τον πατέρα του που αστιεύτηκε θέλοντας να πει πως ο γιος του κλαίει πολύ δυνατά.