Το φετινό καλοκαίρι ήταν το καλύτερο καλοκαίρι για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον σύζυγό της Θέμη Σοφό καθώς ήταν το πρώτο τους καλοκαίρι με την κόρη τους Νάγια.


Η οικογένεια έκανε διακοπές στην Πάρο όπου και έμειναν για 15 μέρες. Το ζευγάρι απολάμβανε καθημερινά το μπάνιο του στα καταγάλανα δροσερά νερά του νησιού, αλλά και τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια έχοντας μαζί τους την τρισήμιση μηνών κόρη τους.


Ο φωτογραφικό φακός του περιοδικού HELLO! απαθανάτισε τη Σταματίνα και τον Θέμη έξω από την εκκλησία της Εκατονταπυλιανής, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο. Το ζευγάρι μετά την Πάρο επισκέφτηκε για λίγες μέρες την Κορινθία όπου είχε παρέα και της δύο γιαγιάδες της μικρής Νάγια.


Η Σταματίνα επέστρεψε τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στη ραδιοφωνική της εκπομπή, στο Ρυθμό 9,49. Όσο για τα τηλεοπτικά της σχέδια δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στην Ant1 καθώς συζητάει και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Εφόσον μάλιστα η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα κάνουν εκπομπή στην ώρα που είχε πέρυσι εκπομπή η Σταματίνα κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πιο θα είναι το μέλλον της μελαχροινής παρουσιάστριας.

Διάβασε περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί.