Η 32χρονη Jessica Alba φόρεσε ένα πορτοκαλί ζακετάκι, ένα ριγέ μπλουζάκι και ένα τζιν και επισκέφτηκε τα γραφεία της εταιρίας της Honest Company με την κόρη της Honor την Τετάρτη (28 Αυγούστου).


Η ηθοποιός μίλησε στο Editorialist.com για την εταιρία της αλλά και για τον κορσέ που φορούσε μετά την εγκυμοσύνη της για να επιστρέψει στην παλιά της σιλουέτα.

Για την εταιρία Honest Company:

“Μου πήρε τρία χρόνια να ξοδεύω τα χρήματά μου προσπαθώντας να ξεκινήσω, να μου κλείνουν πόρτες και να σκέφτονται ότι είμαι τρελή που ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Στο τέλος όμως, βρήκα τους σωστούς συνεργάτες, φτιάξαμε μία ωραία εταιρία μαζί και όταν ήταν όλα έτοιμα ήταν πολύ εύκολο οι άνθρωποι να καταλάβουν περί τίνος επρόκειτο”.

Για τον κορσέ που φόρεσε μετά τη γέννηση της Haven:

“Δεν είναι τόσο σπουδαίο. Πολλοί άνθρωποι το κάνουν. Είναι πολύ κοινό. Μία φίλη μου το πρότεινε – είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στην Αφρική και την Ινδία – και το έκανα. Απλά βάζει τους μύες της κοιλιάς και όλα τα όργανα στη θέση τους. Απλά θυμίζει στο σώμα σου που ήταν πριν την εγκυμοσύνη. Δε χάνεις όμως, βάρος. Πρέπει να κάνεις δίαιτα και γυμναστική γι’αυτό”.