Η αλήθεια είναι πως έχουμε αρχίσει και συνηθίζουμε τη νέα Carrie Bradshaw και μπορούμε να πούμε πως μας αρέσει πολύ τόσο να τη βλέπουμε όσο και να μαθαίνουμε τα πάντα γι’αυτήν και το παρελθόν της.


Την Τρίτη (27 Αυγούστου) ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την AnnaSophia Robb να γυρίζει μερικές σκηνές στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.


Η 19χρονη AnnaSophia φόρεσε για τα γυρίσματα ένα στενό λουλουδάτο μίνι φόρεμα σαν αυτά που φορούσαν στη δεκαετία του ’80. Αργότερα άλλαξε φόρεμα και φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με βούλες και πράσινη ζώνη.


Η δεύτερη σεζόν προκείται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου ενώ θα δούμε πως ξεκίνησε η φιλία της Carrie με τη Samantha Jones αλλά και το νέο ερωτικό ενδιαφέρον της διάσημης αρθρογράφου πολύ πριν βρει τον έρωτα της ζώης της στα μάτια του Mr. Big.

Η ηθοποιός είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για τις ανάγκες της σειράς “The Carrie Diaries” αλλά από τότε που το έκανε έχει αρχίσει να την ερωτεύεται και αυτή όπως και η Carrie Bradshaw.