Η μικρή αδερφή της Dakota Fanning κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής και ενθουσιάζει με το ταλέντο, την ομορφιά και τη χάρη της. Είναι 15 χρονών και μόλις έγινε εξώφυλλο στη Miss Vogue Αυστραλίας. Το styling της φωτογράφισης ανέλαβε η Christine Centenera και το πουλοβεράκι που φοράει η Elle στο εξώφυλλο είναι του οίκου Givenchy.

Η μικρή Elle Fanning μίλησε στο περιοδικό για την ηθοποιία και είπε: “Είναι αυτό που κάνω. Μερικά παιδιά κάνουν προπονήσεις ποδοσφαίρου και παίζουν σε αγώνες μετά το σχολείο. Εγώ κάνω ταινίες”.


Ανέφερε επίσης πως οι φίλοι της από το σχολείο τη στήριξαν πολύ στη δουλειά της και μερικές φορές έβλεπαν και τις ταινίες της.

Όσο για το για ποιο λόγο η μητέρα της ώθησε και τις δύο της κόρες προς αυτό το χώρο η ίδια είπε: “Υποθέτω πως η μαμά μου μας έβλεπε να παίζουμε στο σπίτι και να υποδυόμαστε χαρακτήρες με πολύ βάθος. Η αδερφή μου ήταν μεγαλύτερη και έτσι ήταν πάντα η μαμά και εγώ το παιδί. Προσποιούμασταν ότι είμασταν άστεγες και τριγυρνούσαμε μέσα στο σπίτι ψάχνοντας για καταφύγιο. Πάντα καταλήγαμε στη ντουλάπα και τουρτουρίζαμε λόγω των ρόλων μας”.