Για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του περιοδικού Elle φωτογραφήθηκε η πανέμορφη Rosie Hutington-Whiteley λίγο καιρό πριν αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση της με τον “κακό” του Hollywood Jason Statham.


To 26χρονο μοντέλο είπε στο περιοδικό: “Πολλά μοντέλα βρίσκονται σε μεγάλες σχέσεις για να έχουν σταθερότητα. Ομολογουμένως όχι πάντα με καλούς άντρες αλλά νιώθουν ότι έχουν κάποιον που θα βρίσκουν σπίτι όταν γυρίζουν, κάτι σταθερό. Έτσι βλέπω τη σχέση μου. Τη βλέπω με διάφορους τρόπους αλλά το πιο όμορφο πράγμα είναι πως νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου όπου κι αν είμαι επειδή υπάρχει αυτός”.

Όσο για τα 19 χρόνια που τους χωρίζουν είπε σε άλλο περιοδικό: “Δε με ενδιαφέρει να κάνω παρέα με αγόρια γιατί έχω τον άντρα που χρειάζομαι. Οι γνώσεις του και η δύναμή του με εμπνέουν και με ελκύουν πολύ. Έχουμε μία σύνδεση που δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Η δουλειά πάει και έρχεται αλλά αν έχεις κάποιον στο σπίτι που θεωρεί πως είσαι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο αυτό σε βοηθάει να συνεχίζεις”.

Το ζευγάρι εθεάθη τελευταία φορά στις 17 Αυγούστου να περπατάει χέρι χέρι. Παρόλα αυτά και οι δύο έδειχναν να μην περνάνε καλά μαζί. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί τον Απρίλιο του 2010 και από τότε ήταν συνέχεια μαζί. Μάλιστα η Rosie για χάρη του αποφάσισε να μετακομίσει από το Λονδίνο στο Los Angeles. Πλέον οι δυο τους ζουν χωριστά ενώ λέγεται πως μία από τις αιτίες του χωρισμού τους ήταν η αναποφασιστικότητα του Statham να της κάνει πρόταση γάμου.