Πήγα λοιπόν σήμερα στο ΤΕΦΑΑ για να δω τι παίζει με το εξάμηνο και να γραφτώ σε κάποια μαθήματα χωρίς να έχω ιδέα τι και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Ξεκίνησα διαβάζοντας μία ανακοίνωση της σχολής στο site για ένα μάθημα που ήθελα να παρακολουθήσω φέτος και έτσι είπα να περάσω μία βόλτα αν και όλο αυτόν τον καιρό δεν είχα μπει στον κόπο σκεπτόμενη πως αν δε δουλεύει η γραμματεία δε δουλεύει τίποτα.

Στο συγεκριμένο μάθημα γράφτηκα αλλά δε έβγαλα άκρη για κανένα άλλο. Έψαξα να βρω το καθημερινό πρόγραμμα κάπου αναρτημένο αλλά τίποτα. Έψαξα έξω από το γραφείο κάθε καθηγητή μπας και βρω καμία ανακοίνωση, τίποτα! Ρωτώντας άλλους φοιτητές έβγαλα κάποια άκρη και μία καθηγήτρια που μου είπε να γραφτώ σε όποια μαθήματα θέλω για να μην χάνω τις παρακολουθήσεις (εμείς στα ΤΕΦΑΑ έχουμε και απουσίες) και βλέπουμε τι θα γίνει όταν ανοίξει η γραμματεία..

Έναν πρωτοετή φοιτητή λυπήθηκα περισσότερο που με ρώτησε αν ξέρω τι μπορεί να κάνει και τι γίνεται με αυτούς… Τον καθοδήγησα στο γραφείο κάποιου καθηγητή μπας και μάθει τίποτα περισσότερο. Ποιος ξέρει αν έμαθε τίποτα..

Τελικά γύρισα στο σπίτι και μπήκα στο site της σχολής για να βρω το πρόγραμμα. Το πρόβλημα ήταν ότι ο υπολογιστής που έχω δεν ανοίγει το συγκεκριμένο αρχείο. Τι κάνω τώρα; Kαι τι κάνουν και όλοι αυτοί που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα; Δεν έπρεπε να είχε προβλεφθεί κάτι τέτοιο; Θα μου πείτε ότι υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα. Για μένα αυτό είναι ένα από τα σοβαρότερα.