Η νέα ελληνική σειρά του Mega κατάφερε να κερδίσει στους δείκτες της τηλεθέασης και να κάνει υψηλά νούμερα παρόλο που ξεκίνησε να προβάλλεται στα μέσα της σεζόν όπου συνήθως οι τηλεθεατές είναι προσανατολισμένοι προς άλλα τηλεοπτικά προγράμματα.

Η πρεμιέρα της σειράς έκανε 48,7% τηλεθέαση ενώ στο τελευταίο τέταρτο άγγιξε το 56,2%. Την ίδια ώρα το επίσης καινούργιο show του Ant1, “Wanted” έκανε κατά μέσο όρο 10,1%.

Το σενάριο της σειράς “Το Κάτω Παρτάλι” υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου (ο οποίος είχε γράψει και το “Είσαι το ταίρι μου”) ενώ στη σειρά παίζουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Τάσος Χαλκιάς, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αλλά και ο “Ελλενίτσας” από τη γνωστή διαφήμιση.

Μπορεί να μην είμαι κριτικός αλλά επείδη είδα την πρεμιέρα της σειράς έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Η ιστορία από ότι φαίνεται θα διαδραματιστεί σε ένα χωρίο, το Κάτω Παρτάλι, όπου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η αγαπημένη του θα μετακομίσουν ύστερα από την απόλυση του Τσιμιτσέλη από μεγάλη διαφημιστική εταιρία στην οποία δούλευε. Γονείς της κοπέλας είναι ο Χαλκίας και η Σταυροπούλου οι οποίοι μας έκαναν να γελάσουμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Προσωπικά, σίγουρα θα κάτσω να δω και το δεύτερο επεισόδιο! Αν είναι τόσο καλό όσο το πρώτο, τότε το “Κάτω Παρτάλι” θα γίνει συνήθεια!