Η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, άνοιξε τις πύλες της για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-2015 και παρουσίασε τις συλλογές 6 κορυφαίων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών μόδας, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, στη Λεωφόρο Συγγρού.

Η Athina Korda παρουσίασε στην AXDW το “Lost In a Moment”, μία συλλογή εμπνευσμένη από μία Βερολινέζικη παράσταση. ‘Στιγμές’ χρωμάτων όπως το Μπορντό, το Μπλε, το Γκρι και το Μαύρο, συνάντησαν τη Γούνα και το Δέρμα, υλικά διαχρονικά, ‘χαμένα’ στο χρόνο.

korda1 korda2 korda3 korda4

Τα νέα Kellogg’s Special K είναι η απόδειξη πως κάθε αλλαγή είναι προς το καλύτερο: καλύτερη διατροφή, καλύτερη υγεία, καλύτερη ζωή! Τα νέα Kellogg’s Special K αγκαλιάζουν φέτος τη 15η AXDW υποστηρίζοντας με τη σειρά τους την ανάπτυξη του κλάδου της μόδας αλλά και την προσπάθεια των Ελλήνων σχεδιαστών -εντός και εκτός συνόρων- να πετύχουν το όνειρό τους, τη δική τους δημιουργική αλλαγή προς το καλύτερο!

Πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι  και προσωπικότητες του χώρους της μόδας τίμησαν τη 15η AXDW, όπως: Cesare Cunaccia (Fashion Editor της Ιταλικής VOGUE), Γιώργος Σατσίδης, Χρύσανθος Πανάς, Απόστολος Μητρόπουλος, Βασίλης Ζούλιας, Χαρά Λεμπέση, Άρης Πλασκασοβίτης, Άλεξ Κάβδας, Πωλίνα Σαρρή, Πανιώ Βέντζα, Μιχάλης Πάντος, Νικόλας Γεωργίου, Βαγγέλης και Aurora Χατζή, DJ OGE, Τζούλη Αγοράκη, Γιώργος Πανόπουλος κα

Τα μακιγιάζ των επιδείξων γίνεται με προϊόντα Lee Hatton, ενώ την επιμέλεια του μακιγιάζ αναλαμβάνει η σχολή FREDDY MAKE UP STAGE, με επικεφαλής τον Freddy Kalobratso.

Το hair styling των επιδείξεων της AXDW γίνεται με τα προϊόντα του βρετανικού fashion lover brand Toni & Guy, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια γυναίκες για το ακαταμάχητο στυλ και το μοναδικό ύφος που προσδίδει σε κάθε τους εμφάνιση! Την επιμέλεια του hair styling αναλαμβάνει όπως κάθε σεζόν η σχολή κομμωτικής Diamantopoulos, με επικεφαλής τον Βασίλη Διαμαντόπουλο.