Είτε δεν έχεις χρόνο είτε βαριέσαι υπάρχουν μερικά tips που μπορείς να ακολουθείς για να μην αμελείς να περιποιείσαι την επιδερμίδα σου. Δες ποια είναι αυτά..

omorfia

Καθαρισμός

Μην ξεχνάς ποτέ να καθαρίζεις την επιδερμίδα σου. Όταν κοιμάσαι βαμμένη το δέρμα σου δεν μπορεί να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να μην αναπλάθεται η επιδερμίδα σου. Ξέπλενε καλά το πρόσωπό σου με ένα ειδικό σαπούνι ή ξέβαψέ το με ένα γαλάκτωμα.  

Νερό

Το νερό είναι πολύ σημαντικό για μία νεανική επιδερμίδα. Προσπάθησε να πίνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Έτσι θα είσαι συνεχώς ενυδατωμένη και εσύ και η επιδερμίδα σου.

Αντηλιακό

Ο ήλιος αποτελεί εχθρό της επιδερμίδας σου. Μη ξεχνάς να βάζεις αντηλιακό κάθε μέρα (χειμώνα και καλοκαίρι) όταν είναι να βγεις έξω.

Κοιμήσου

Όταν δεν κοιμάσαι δεν δίνεις τη δυνατότητα στο δέρμα σου να αναπλαστεί. Φρόντιζε να κοιμάσαι 8 ώρες την ημέρα έτσι ώστε να μην ταλαιπωρήσε και από μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια.

Κρέμα

Μην ξεχνάς ποτέ να βάζεις μία κρέμα το πρωί και μία το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Αν μάλιστα πλησιάζεις τα 30 τότε καλό είναι να αρχίσεις να βάζεις μία ήπιας μορφής αντιρυτιδική κρέμα.

Απολέπιση

Η απολέπιση είναι απαραίτητη για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και καλό είναι να γίνεται τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα και στο πρόσωπο και στο σώμα.