Η Δέσποινα Καμπούρη φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για τον επικείμενο γάμο της, που θα γίνει στη Κύθνο μέσα στο καλοκαίρι.

kampouri

Σχετικά με την προετοιμασία του γάμου της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη είπε:

“Ευτυχώς έχω ανθρώπους με βοηθούν στο κομμάτι της οργάνωσης, οπότε είμαι αρκετά ήρεμη και ήσυχη. Πιστεύω πως θα είναι ένας πολύ όμορφος γάμος. […] Θα είναι ακριβώς όπως τον είχα φανταστεί. Πάντα ήθελα να παντρευτώ στη θάλασσα. Βρήκα ένα εκκλησάκι πάνω στο κύμα, μια πανέμορφη παραλία και ένα ταβερνάκι όπου θα γίνει το πάρτι”.

Για το διάστημα που ακολούθησε της γέννησης της κόρης της, Έλενας, και τις φήμες χωρισμού με τον πατέρα του παιδιού της, η Δέσποινα Καμπούρη είπε:

“Τέτοιο δίλημμα δεν τέθηκε ποτέ. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα πως θα χωρίζαμε. Ούτε εγώ, ούτε ο Βαγγέλης πιστέψαμε κάτι τέτοιο. Περνούσα μια πολύ δύσκολη ψυχολογικά και συναισθηματικά φάση και δυσκολευόμουν να διαχειριστώ κάποια πράγματα, κυρίως μετά την εγκυμοσύνη», ενώ η ίδια δεν δίστασε να δηλώσει: “Τώρα θεωρώ πως με τον Βαγγέλη αγαπιόμαστε πιο πολύ από ποτέ. Όλα τα αυτά που περάσαμε μας έδεσαν πάρα πολύ. Γι’ αυτό και δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτόν τον γάμο”.

Είναι στα σχέδια τους ένα δεύτερο παιδί;

“Πραγματικά δεν ξέρω… Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη με τον Βαγγέλη αν θα κάνουμε άλλο παιδί. Πιο πολύ κλίνουμε προς την περίπτωση πως, αν προκύψει ένα δεύτερο παιδί, καλώς να έρθει. Αν πάλι δεν συμβεί, δεν πειράζει”.

Για τη σχέση της με την τηλεόραση είπε:

“Η τηλεόραση είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου και την έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Δεν την έκανα ποτέ πιεστικά ή γιατί έπρεπε ούτε για οικονομικούς καθαρά λόγους. Η αλήθεια είναι ότι δεν έβγαλα “τρελά” λεφτά από την τηλεόραση. Έπαιρνα ένα μισθό, όπως όλοι οι άνθρωποι. Ό,τι έκανα όμως εκεί το ευχαριστήθηκαν και ήταν επιλογή μου”.