Έχεις τρύπες μόνο στα αφτιά ή και πουθενά αλλού; Αν σκοπεύεις να κάνεις και άλλες τρύπες στο πρόσωπό σου διάβασε παρακάτω και δες τις επιλογές σου..

Γύρω από το λαιμό (πίσω στο σβέρκο ή μπροστά στο λαιμό)


Καταρχάς ίουυυυ! Και μόνο που το σκέφτομαι, πονάω. Θα ήθελα βέβαια να μάθω από κάποιον που το έχει κάνει αν πονάει ή αν του δυσκολεύει τη ζωή (πχ όταν φοράει ζιβάγκο).

Το τρύπημα στο πίσω μέρος του λαιμού λέγεται Nape (μη με ρωτήσει κανείς πώς λέγεται στα ελληνικά γιατί θα πρέπει να εφεύρω μία λέξη). Είναι αρκετά σταθερό αν γίνει σωστά αλλιώς μπορεί να το απορρίψει το ίδιο σου το σώμα.

Το τρύπημα μπροστά στο λαιμό λέγεται Madison και για να ξέρεις, πριν αποφασίσεις να το κάνεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μόλυνσης ενώ αργεί πολύ και η επούλωση της πληγής.
Για πάμε στο δεύτερο είδος τρυπήματος μπας και δούμε κάτι πιο ενδιαφέρον..

Τρυπήματα στα χείλη (στη μέση του κάτω χείλους, στην άκρη ή δύο τρυπήματα στις δύο άκρες)


Η απορία μου είναι εύλογη και θα την κάνω! Αυτοί που έχουν εκεί σκουλαρίκια δεν φοβούνται μήπως τα καταπιούν τη νύχτα; Δεν τους δημιουργούν πληγές στο εσωτερικό του στόματος;

To τρύπημα στη μέση του κάτω χειλιού λέγεται Labret και είναι πολύ δημοφιλές στις γυναίκες (αν και εγώ δεν ξέρω καμία που να το έχει).

Το τρύπημα στις δύο άκρες του κάτω χείλους λέγεται Snake Bites (γιατί μοιάζει με τις δαγκωματίες των φυδιών που είναι σαν άνω και κάτω τελεία αλλά πλάγια). Μπορούν να γίνουν είτε χωριστά είτε μαζί για να γλιτώσεις και τα πήγαινε-έλα.

Τρυπήματα στη μύτη


Αν σκέφτεσαι να τρυπήσεις τη μύτη σου τότε πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στα παρακάτω: Το τρύπημα Septum είναι αυτό που μοιάζει με τα κέρατα του ταύρου (μπαίνει από το ένα ρουθούνι και βγαίνει από το άλλο – είναι δηλαδή διαμπερές το αποτέλεσμα), το τρύπημα Austin bar είναι το οριζόντιο σκουλαρίκι που μπαίνει στην ευθεία της μύτης και το Bridge που είναι αυτό που περνάει από τη γέφυρα της μύτης σου.

Προσωπικά το πολύ πολύ να κάνω μία κλασική τρύπα στη μύτη, το Classic τρύπημα, όπως το αποκαλώ εγώ, και να νιώθω και πολύ trendy. Τέλος πάντων, αυτά είναι γούστα και σε καμία περίπτωση δεν τα κατακρίνουμε. Πλάκα κάνουμε για να περνάει ευχάριστα η ώρα αλλά δεν κατακρίνουμε κανέναν και τίποτα.