Όπως γνωρίζουμε όλοι τα περισσότερα trends έρχονται και φεύγουν. Για να διασφαλίσεις ότι η ντουλάπα σου δεν είναι γεμάτη ρούχα που δε θα φοριούνται σε λίγο καιρό (όπως είναι για παράδειγμα τα ρούχα σε χρώματα neon) δες ποια trends είναι αυτά που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο και ποια όχι.

Το ασπρόμαυτο graphic: Το συγκεκριμένο trend ταιριάζει με τα πάντα και είναι από αυτά τα κομμάτια που θα φοράς για πολύ καιρό ακόμα.

trends7

Το boyfriend τζιν: Το σίγουρο είναι πως όταν προωτοεμφανίστηκε το συγκεκριμένο trend τα αγόρια μας ήλπιζαν ότι δε θα κρατήσει για πολύ. Έλα, όμως, που τα boyfriend τζιν μας βόλεψαν..

trend9

Οι bucket τσάντες: Τι καλύτερο από μία ευρύχωρη τσάντα που μπορεί να χωρέσει όλα όσα θέλεις και να μπορείς να την κρεμάσεις και άνετα στον ώμο σου; Τίποτα!

trends1

Το ροζ: Το ροζ θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει και θα σε κάνει να χαμογελάς. Πέρα από αυτό, όμως, μπορεί να ταιριάξει με πάρα πολλά άλλα χρώματα. 

trends2

Τα bomber τζάκετ: Θέλεις να κάνεις πιο cool το σύνολό σου; Πάρε ένα bomber τζάκετ το οποίο φοριέται και πρωί και βράδυ και ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα.

trends3

Τα jumpsuits: Αν δεν έχεις πάρε ακόμα ένα jumpsuit θα πρέπει να το κάνεις. Πρόκειται για ένα trend που θα κρατήσει για πολύ ακόμα. 

trends4

Τα sneakers: Ακόμα και τα κορίτσια που αγαπάνε τα ψηλά παπούτσια έχουν πάρει έστω και ένα ζευγάρι sneakers. 

trends5

Οι pleated φούστες: Οι συγκεκριμένες φούστες είναι και πολύ κολακευτικές και αξιαγάπητες. Ανάλογα με το στυλ της, το ύφασμά και το μήκος της μπορεί να δείχνει πολύ γλυκιά έως πολύ κεφάτη. 

trends6