Η νέα μάσκαρα της L’Oreal, Miss Manga Volume είναι φανταστική και το λέω γιατί την έχω δοκιμάσει. Η αλήθεια είναι πως κάνει τόσο μεγάλες τις βλεφαρίδες σου που μοιάζεις με ηρωίδα κινουμένων σχεδίων πράγμα που οφείλεται στο βουρτσάκι των 360 μοιρών που δίνει όγκο σε κάθε βλεφαρίδα.

missmangademy

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που είναι το πρόσωπο της Miss Manga είναι η Demy ενώ στο νέο της βιντεοκλίπ υιοθετεί και το συγκεκριμένο ύφος. Μάλιστα το δελτίο τύπου της εταιρίας λέει σχετικά:

“Στο νέο της video clip που έγινε σε συνεργασία με την Panik Records, η Demy μας ταξιδεύει στον κόσμο των κόμικς, εκεί όπου οι ήρωες μπερδεύονται με την μουσική του τραγουδιού της  «Nothing Better» των Playmen, όπου τα manga κόμικς περιβάλλουν την όμορφη τραγουδίστρια. Φορώντας την νέα μάσκαρα της L’Oréal Paris, Miss Manga η Demy στο video clip αυτό μας κοιτά με μάτια δύο φορές πιο ανοιχτά, σαν κούκλα Κawaii βγαλμένη από την ιστορία του κόμικς.  Με τεράστιο όγκο στις βλεφαρίδες της, η Demy προσκαλεί κάθε κορίτσι να αποκτήσει ultra μεγάλα μάτια, δύο φορές πιο ανοιχτά με την Mega Volume Mascara Miss Manga της L’Oréal Paris”.