Η αλήθεια είναι πως ο Kanye West έχει όλα όσα θα ήθελε και ακόμα και αν δεν τα έχει ακόμα μπορεί να τα αποκτήσει μιας και διαθέτει πολλά χρήματα. Τι θα μπορούσε, λοιπόν, να του πάρει δώρο η Kim Κardashian για τα γενέθλιά του;

kim5

Τη λύση τη βρήκε και του πήρε τη My Monopoli (το γνωστό παιχνίδι που αγοράζεις και πουλάς πράγματα) αξίας 20 δολαρίων. Η διαφορά στη συγκεκριμένη μονόπολη είναι ότι έβαλε μέσα στο παιχνίδι το Παλάτι των Βερσαλιών που έγινε ο γάμος τους τον περασμένο μήνα καθώς και το Fort Belvedere στην Ιταλία από το οποίο έχουν και οι δύο πολλές αναμνήσεις.

kim1 kim2

Μπορεί η Kim να κατάφερε να πάρει τη συγκεκριμένη μονόπολη πριν κυκλοφορήσει στην αγορά αλλά η εταιρία που την παράγει έχει σκοπό να κυκλοφορήσει ένα νέο είδος μονόπολης όπου θα μπορεί ο καθένας να τη φτιάχνει όπως θέλει και να βάζει μέρη και κτήρια που του λένε κάτι και είναι πιο οικεία σε αυτόν. Αυτό το νέο είδος μονόπολης, με την ονομασία My Monopoli,  πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από αυτή που του κάνει η Kim.

kim3 kim4

Η Kim φόρεσε για να κάνεις τα ψώνια της ένα skinny τζιν παντελόνι, ένα λευκό t-shirt και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα (δες παρόμοια παρακάτω).

Καφέ σανδάλια Levis αξίας 72 ευρώ!

sandalia1 

Καφέ σανδάλια με ενιαίο πάτο Castaner αξίας 208 ευρώ.

kafesandalia2

Φανταστικά Diesel με 160 ευρώ!

dieselsandalia