Για τα κιλά της και τα fitness μυστικά της μίλησε η Μαρία Μενούνος στο περιοδικό Health εγκαινιάζοντας μία νέα περίοδο στη ζωή της μιας και δε παρουσιάζει από τη νέα σεζόν την εκπομπή που παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια στον αμερικάνικο τηλεοπτικό σταθμό, Extra. 

menounos1

Για την κυτταρίτιδά της είπε: “Αν έπρεπε να βγάλω τώρα το παντελόνι μου, θα ήταν φανερά τα πρώτα ίχνη κυτταρίτιδας. Το σώμα μου δεν είναι τέλειο, αλλά είμαι συμβιβασμένη με αυτό. Άλλωστε όλοι είμαστε άνθρωποι”.

menounos2 menounos3

Για τη διατροφή της είπε:Όταν ήμουν πιο αδύνατη, έτρωγα τόσο λίγο που κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφυδάτωσης και έλλειψης θρεπτικών ουσιών. Η εξάντληση και το γεγονός ότι δεν έτρωγα καλά είχε ως αποτέλεσμα να αρρωστήσω πολύ σοβαρά όταν ήμουν τότε στη Γαλλία σε ηλικία 22 ετών. Μπηκα στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα με μια σπάνια λοίμωξη του εντέρου. Νόμιζαν ότι είχα SARS. Έγραψα σε ένα κομμάτι χαρτί, ότι δεν θα διακινδυνεύσω την υγεία μου για κανέναν και τίποτα, ποτέ ξανά. Αυτό το σημείωμα ακόμα το κρατάω. Το να είσαι πολύ αδύνατη δεν σημαίνει ότι είσαι και υγιής”.