Τι κι αν έχει γίνει μανούλα, η Κατερίνα Λάσπα που είναι από τα πρόσωπα που την αγαπάει πολύ η «τηλεόραση», έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα που θα το ζήλευαν και οι αθλητές.

PicMonkey Collage

Παρόλο που διανύει την 4η δεκαετία της ζωής της, η Κατερίνα Λάσπα έχει κορμί αθλήτριας. Τι κάνει για να το διατηρεί; Υπήρξε ποτέ με παραπανήσια κιλά; Για όλα, μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και εμείς σου παρουσιάζουμε ένα απόσπασμα της συνέντευξής της.

Ποιες είναι οι ασκήσεις που ακολουθεί να κάνει για να παραμένει fit στα 40 της;

«Δεν θέλω να γυμνάζομαι για το «φαίνεσθαι», για να βάλω ένα στενό φόρεμα. Δεν είμαι μοντέλο. Θέλω να αισθάνομαι καλά. Και είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει σώμα που δεν φτιάχνεται. Απαιτεί μέθοδο, σωστή διατροφή, προσήλωση. Η γυμναστική μου βασίζεται στα βάρη τρεις φορές τν εβδομάδα και στην αερόβια άσκηση άλλες δύο. Ακόμη, crossfit όπου δουλεύει πολύ η καρδιά, είτε TRX είτε beachvolley».

Για το αν χρειάστηκε ποτέ να χάσει κιλά είπε:

«Το 2000, όταν είχα φτάσει τα 63 κιλά. Με τη βοήθεια όμως του Σπύρου Καρυδά και του Λεωνίδα Ρηγούτσου, κατάφερα σε οχτώ μήνες να χάσω τα δέκα με 13% λίπος. Ακολουθώντας αυστηρή διατροφή και προπόνηση έξι φορές την εβδομάδα».