Κουράζεσαι να έχεις τα μαλλιά σου συνεχώς κάτω και να πρέπει να τα ισιώνεις καθημερινά; Δες πώς μπορείς να κάνεις έναν πολύ απλό ατημέλητο κότσο τον οποίο μπορείς να έχεις έτοιμο σε 5 λεπτά το πολύ..

1. Καταρχάς αν έχεις φρατζούλα άφησέ την στο πλάι. Μάζεψε τα υπόλοιπα μαλλιά σου σε μία αλογοουρά στην κορυφή του κεφαλιού σου. Όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα.

2.Κάνε τα μαλλιά σου πλεξούδα αλλά μην την κάνεις πολύ σφιχτή. Όσο πιο ατημέλητη τόσο καλύτερα. Βάλε ένα μικρό λαστιχάκι στο τέλος.

3. Κάνε έναν μεγάλο κύκλο στην κορυφή του κεφαλιού με την πλεξούδα που έχεις φτιάξει. Μην τον κάνεις σφιχτό σαν να είναι κότσος. Κάν’τον πιο χαλαρό και άφησε και ένα μικρό κενό στη μέση για να έχεις το αποτέλεσμα που φαίνεται στη φωτογραφία.

4. Στερέωσε το τελείωμα της πλεξούδας κάτω από τον κότσο με τσιμπιδάκια για να μη φαίνεται και βάλε και μερικά τσιμπιδάκια σε διάφορα σημεία για να είναι πιο στέρεο το αποτέλεσμα.

5. Αν θέλεις να φαίνεται ο κότσος πιο ατημέλητος τράβα σιγά σιγά μερικές τουφίτσες εδώ και εκεί. Αν όχι, ασ’το όπως είναι.

6. Αν δε θέλεις να αφήσεις τη φρατζούλα στο πλάι πιάσ’την στην άκρη με μερικά τσιμπιδάκια.