Από το 1992 η Estee Lauder πρωτοστατεί στην ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την ενημέρωση των γυναικών για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη. Το 2005 η Estee Lauder  ανέθεσε στον Δούκα το σχεδιασμό μιας αποκλειστικής δημιουργίας.

19631796_BR1.limghandler

Ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε  από τη Ροζ Κορδέλα (σύμβολο της εκστρατείας) με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα Ροζ Βραχιόλι από δέρμα όπου αναγραφόταν το μήνυμα Pink Ribbon. Πέρασαν ήδη 10 χρόνια και ο σχεδιαστής συνεχίζει να βρίσκεται στο πλάι της Estee Lauder στηρίζοντας με αστείρευτη ενέργεια και δημιουργικότητα τον αγώνα της εταιρίας.

Κάθε χρόνο η υποστήριξη του κόσμου είναι τεράστια και συγκινητική.

Το φετινό βραχιόλι είναι συλλεκτικό, από σατέν μετάξι στο χρώμα του δέρματος διακοσμημένο με μέταλλο σε φινίρισμα ροζ-χρυσό 24Κ που φέρει τρισδιάστατο το διεθνές ‘ροζ φιογκάκι’ και τη λεπτομέρεια ’10th’ που συμβολίζει την δέκατη χρονιά δημιουργίας του.

Τα βραχιόλια θα διατίθενται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων της Estee Lauder και από τα φαρμακεία μέσω της Darphin σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα ο Δούκας πρόκειται να βρίσκεται την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 στα Hondos Center Αριστοτέλους – Θεσσαλονίκη 18:00 – 20:00 για να σας ευχαριστήσει προσωπικά, αλλά και να υπογράψει στη συσκευασία απο το συλλεκτικό ροζ βραχιόλι σας.

Οι 100 πρώτοι που θα προμηθευθούν το βραχιόλι τους με την υπογραφή του DUKAS από τα καταστήματα αυτά κατά τη διάρκεια του event τις παραπάνω ημέρες και ώρες θα μπουν στην κλήρωση για τα 6 συλλεκτικά ζεύγη ‘De Ville’ από την 2014.15 DUKAS Fall Winter Collection.

Ο σχεδιαστής εμπνέεται από την αγάπη και την στήριξη του κόσμου στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder και δημιουργεί την συλλεκτική γόβα ‘Pink Ribbon-De Ville Exclusive’  από το χρώμα και το μέταλλο του φετινού βραχιολιού αποκλειστικά και μόνο για τις 6 τυχερές κυρίες.