Στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη “Όλα Μπιπ” πήγε ο Γιώργος Λιάγκας και μίλησε μεταξύ άλλων και για την αντίπαλη εκπομπή του Πρωινού, Mega με Μία.

liagkas

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Από την πρώτη ημέρα βλέπω αποσπάσματα από το Mega με Μία. Δε σημαίνει ότι επειδή δε μιλάμε για τα νούμερα τηλεθέασης, δε μας ενδιαφέρουν κιόλας. Είμαι πολύ “νουμεράκιας” και βλέπω τι πήγε καλά και τι όχι. Για μας που κάνουμε τηλεόραση, τα νούμερα είναι ένας μπούσουλας δουλειάς. Τώρα να βγω και να πω για τα νούμερα, που μας έχει ανταμείψει ο κόσμος τόσα χρόνια, δεν θα πω ποτέ. Όταν λοιπόν είσαι δεύτερος, γιατί σε κατηγορούν όταν δε μιλάς για τα νούμερα τηλεθέασης, από τη στιγμή που δε μιλούσες όταν ήσουν πρώτος;».

Όσον αφορά στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής Mega με Μία, είπε: «Την πρώτη ημέρα που σηκωθήκαμε περιμέναμε όλοι ότι θα υπήρχε μεγάλη διαφορά. Το ‘χουμε ξαναζήσει. Τα μεγαλύτερα νούμερα που έχουμε δει λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια τα έχει κάνει ο Μάρκος. Όταν είδαμε το 62%, γελούσαμε με τη Φαίη. Θα κλάψω τώρα για τα νούμερα τηλεθέασης;».