“Έχουν όλα να κάνουν με την ισορροπία και αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως πως πρέπει να διαλέξεις το ένα πράγμα ή το άλλο”, λέει η Scarlett Johansson μιλώντας για τη φιλοσοφία της στο θέμα του μακιγιάζ. 

scarlett

“Μερικές φορές είναι ωραία να είσαι μίνιμαλ βαμμένη και φρέσκια και άλλες φορές μπορείς να φορέσεις ένα κόκκινο φόρεμα με κόκκινο κραγιόν και το αποτέλεσμα να είναι τέλειο”, πρόσθεσε. Τι κάνει, όμως, η διάσημη ηθοποιός όταν δεν έχει χρόνο πριν από ένα μεγάλο event; “Βάζω κονσίλερ κάτω από τα μάτια και λίγο γύρω από τη μύτη μου και ανανεώνω τη βάση στις συγκεκριμένες περιοχές. Έχω, επίσης, πάντα μαζί μου ένα κόκκινο κραγιόν. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς”.

1. “Χρησιμοποίησε τα πινέλα σου στεγνά αν θέλεις το χρώμα στα μάτια σου να είναι πιο απαλό. Αν θέλεις να γίνει πιο έντονο βρέξε απλά τα πινέλα σου. Υπάρχουν περίοδοι που θέλω να τα βάζω όλα με πινέλα και το μυστικό είναι να προσπαθείς να τα έχεις κάντα καθαρά”.

2. “Κάποια περίοδο είχα πυρόξανθα μαλλιά και ο makeup artist των Dolce & Gabbana μου είχε βάψει κόκκινα τα χείλη και μου είχε κάνει smoky eye. Ήταν η πρώτη φορά που είχα αναρωτηθεί, “Μήπως είναι πάρα πολύ όλο αυτό;”, αλλά συνειδητοποίησα πως κάποιες φορές μπορείς να βάψεις έντονα και τα χείλη και τα μάτια σου”.

3. Η Johansson υποστηρίζει πως πρέπει να βάζεις κονσίλερ γύρω από τα χείλη και μολύβι πριν τα βάψεις με έντονα χρώματα.

4. Η ίδια προτιμάει να κάνει μόνη της το μακιγιάζ της – εκτός από τις φορές που πηγαίνει σε μεγάλα events. Έτσι στην καθημερινότητά της κάνει το εξής: “Στην καθημερινότητά μου μου αρέσει να βάζω μία ενυδατική κρέμα, μάσκαρα και ίσως και λίγο μπρονζέ χρώμα”.