Όταν είστε δεσμευμένες με κάποιον για πολύ καιρό η σχέση σας κάποια στιγμή φτάνει σε ένα σημείο όπου γνωρίζετε τόσο καλά τον άλλον (τουλάχιστον εξωτερικά γιατί εσωτερικό μπορεί και να μην τον γνωρίσετε ποτέ απόλυτα), αρχίζετε και κάνετε κάποια αηδιαστικά πράγματα. Δείτε ποια είναι αυτά.

1

1. Μυρίζετε ο ένας τα άπλυτα του άλλου για να καταλάβετε αν είναι καθαρά ή βρώμικα. Ειδικά αν ο σύντροφός σας δεν είναι εκεί τότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνετε.

2. Τσεκάρετε ο ένας την αναπνοή του άλλου. Αν, για παράδειγμα έχετε φάει μπακαλιάρο σκορδαλιά και ετοιμάζεστε να πάτε σε μία δουλειά, κατά πάσα πιθανότητα θα ζητήσετε από τον αγαπημένο σας να μυρίσει την αναπνοή σας.

3. Μοιράζεστε μία οδοντόβουρτσα. Αν, για παράδειγμα, πάτε κάπου ένα τριήμερο και ο ένας από τους δύο έχει ξεχάσει την οδοντοβουρτσά του δε θα έχετε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε την ίδια.

4. Φιλιέστε με το που ξυπνάτε πριν καν πλύνετε τα δόντια σας. Στις αρχές τρέχατε στο μπάνιο να βάλετε λίγο στοματικό διάλυμα αλλά τώρα κάτι τέτοιο είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

5. Σπάτε ο ένας τα σπυράκια του άλλου.

6. Αφήνετε (εσείς οι γυναίκες) τις τρίχες στα πόδια σας να μεγαλώνουν όλο και περισσότερο. Σε λίγο δε θα ξεχωρίζετε το δικό σας πόδι από το δικό του.

7. Μιλάτε για τις αφοδεύσεις σας αμέσως αφού πάτε στην τουαλέτα. Μερικά ζευγάρια στέλνουν φωτογραφίες ο ένας στον άλλον για να δείξουν τι έχουν κάνει στην τουαλέτα και να περηφανευτούν για το σχήμα και το μέγεθος. Ίουυυυ! (Αν το κάνετε αυτό σταματήστε το! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αηδία)!!