Είναι πολλά τα πράγματα που ζηλεύουμε στην Blake Lively, το σώμα, την ομορφιά, το στιλ, τον άντρα της… (hello Ryan) και φυσικά τα μαλλιά της.

blake

Ενώ λοιπόν για το σώμα θα χρειαστεί να πεινάσουμε -πολύ- για να το αποκτήσουμε, την ομορφιά να πονέσουμε για να την πετύχουμε, το στιλ να χρεωκοπήσουμε για να το αντιγράψουμε και τον σύζυγο να κερδίσουμε την Blake για να τον έχουμε, το μυστικό για τα μαλλιά της βρίσκεται στο ψυγείο μας!

Η Blake δήλωσε στο InStyle πως η γιαγιά της, της έμαθε το καλύτερο μυστικό για όμορφα μαλλιά, ένα μυστικό που χρησιμοποιεί μέχρι και σήμερα. Μαγιονέζα. Ναι, ναι, ναι μαγιονέζα. Η γιαγιά της της πρότεινε να βάζει μαγιονέζα στα μαλλιά της για τροφή και λάμψη και αυτή το κάνει κάθε εβδομάδα. Αν θυμάστε, κι εμείς σας είχαμε μιλήσει για την καλύτερη μάσκα μαλλιών ever εδώ και η μαγιονέζα ήταν ένα από τα βασικά συστατικά της. Όλα τα υλικά από τα οποία αποτελείται είναι τέλεια για την τρίχα και πλέον δεν το λέμε εμείς, το λέει και η Blake, με αυτή θα διαφωνήσετε; όχι βέβαια: Σπεύσατε λοιπόν στα σούπερ μάρκετ και προμηθευτείτε μαγιονέζα για τα μαλλιά σας και να θυμάστε, όχι light, αλλάμε όλα της τα λιπαρά.!

Διαβάστε περισσότερα θέματα ομορφιάς στο www.instyle.gr.