Στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» εμφανίστηκε τη Δευτέρα (12 Ιανουαρίου) η Demy και στην ερώτηση, αν είναι ελεύθερη, δήλωσε: «Δεν ξέρω, εσείς ξέρετε; Νομίζω είναι άσκοπο πια να το διευκρινίσω. Μου αρέσει να νιώθω ελεύθερη γενικά, όχι από την άποψη των προσωπικών και των ερωτικών αλλά μου αρέσει γενικά η ελευθερία. Να μπορώ να κάνω τις επιλογές μου και να ακούω μόνο τον εαυτό μου σε αυτό. Γενικά είμαι ελεύθερη ψυχή σε αυτά αλλά δεν έχει να κάνει με σκοτούρες».

demyakis

Και έπειτα πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευαίσθητη και κλαίω. Μικρή είχε σπάσει το αγγείο στο μάτι μου από το κλάμα. Η στενοχώρια είναι στη ζωή και φυσικά θα κλάψεις για ανθρώπους που του αξίζουν και οι άνθρωποι που φεύγουν από τη ζωή μας δεν σημαίνει ότι δεν άξιζαν. Δεν αναφερόμαστε σε σχέσεις για το ποιος άφησε ποιον, μπορεί απλά να μην λειτουργούσε η σχέση».

Τέλος, όσον αφορά στο επάγγελμα του Άκη Πετρετζίκη, τόνισε: «Αυτό είναι το τελευταίο. Το να σχετιστείς με έναν μάγειρα δεν το κάνεις για να σου μαγειρεύει, εγώ σίγουρα όχι. Δεν μαγειρεύω και κάθε φορά που μπαίνει ο νέος χρόνος λέω ότι θα μάθω και θα καλώ τους φίλους μου να τρώμε. Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο ατάλαντη στην μαγειρική».