Είναι πρώην άγγελος της Victoria’s Secret και πρώην σύντροφος του Leonardo Di Caprio. Η Erin Heatherton ξέρει τι πρέπει να κάνει για να διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε τα είπε όλα και εμείς σας τα παρουσιάζουμε.

erin

Τι γυμναστική κάνει;

“Η γυμναστική μου συνήθως καθορίζεται από την Mary Helen Bowers την ιδρύτρια του Ballet Beuatiful. Επικεντρώνεται σε δυναμικές ασκήσεις για τα πόδια αλλά και όλο τον κορμό οι οποίες αποτελούν πρόκληση για το μυαλό μου. Λατρεύω το μπαλέτο. Μου έχει μάθει ένα διαφορετικό είδος πειθαρχίας και σεβασμού για το σώμα μου”.

Ποια είναι η άσκηση που μισεί;

“Η άσκηση που μισώ περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι ο,τιδήποτε έχει να κάνει με το διάδρομο ο οποιός καταπονεί τα γόνατα”.

Επίσης γυμνάζεται με τον ιδρυτή του ModelFit, τον Justin Gelband. Τι ακριβώς της μαθαίνει αυτός; 

“Ήταν ο πρώτος προπονητής που με τον οποίο δούλεψα ποτέ – εξακολουθώ να γυμνάζομαι μαζί του – και έχω μάθε πάρα πολλά. Το πιο σημαντικό πράγμα που μου έχει μάθει είναι να κοινούμαι αργά και να αισθάνομαι την αντίσταση σε όλες μου τις κινήσεις. Επίσης μου έμαθε τη σημασία της “ημέρας ξεκούρασης” και πόσο σημαντική είναι για την πορεία της προπόνησής μου”.

Αν μπορούσε να προπονηθεί με έναν επαγγελματία αθλητή για μία μέρα, ποιον θα διάλεγε; 

“Αν μπορούσα να διαλέξω οποιονδήποτε αθλητή, αυτός θα ήταν ο LeBron James. Νομίζω πως ξέρει τι κάνει”.

Πώς γυμνάζεται όταν είναι μακριά από το σπίτι ή το γυμναστήριο; 

“Βρίσκω νέους τρόπους για να γυμνάζομαι μόνη μου. Δίνω στον εαυτό μου τουλάχιστον δύο ώρες την ημέρα όταν βρίσκομαι σε άλλη πόλη από αυτή που βρίσκεται το σπίτι μου”.

Τι κάνει για να έχει ενέργεια όταν προπονείται; 

“Δεν πεινάω ποτέ μετά τις προπονήσεις μου. Αγαπώ τα αυγά και το τοστ χωρίς γλουτένη και αυτά τρώω πριν πάω για προπόνηση”.

Το Ballet Beautiful είναι στην ουσία η προθέρμανση που κάνουν οι επαγγελματίες μπαλαρίνες πριν ξεκινήσουν να χορεύουν. Το ίδρυσε η Mary Helen Bowers η οποία ήταν αυτή που έμαθε στην Natalie Portman να χορεύει στην ταινία Black Swan και είναι πρώην μπαλαρίνα του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης. Προσωπικά λατρεύω το μπαλέτο της και κάνω καθημερινά μαθήματα μπαλέτου μέσα από βιντεάκια που μου στέλνει μέσω του site της. Mπορείτε και εσείς να το δοκιμάσετε καθώς πρόκειται γυμναστική μπαλέτου η οποία είναι πολύ οικονομική. Αυτό που με ξετρελαίνει είναι επίσης ότι τα βιντεάκια που μου στέλνει έχουν διάρκεια 10-15 λεπτά και έτσι μπορώ να κάνω ένα όποτε έχω έστω και λίγο χρόνο στη διάθεσή μου.