Οι fashion και οι fitness bloggers μας εμπνέουν με κάθε φωτογραφία που ανεβάζουν στο Instagram. Αυτός είναι και ο λόγος που τις αγαπάμε και μας αρέσει να βλέπουμε καθημερινά τις φωτογραφίες τους. Στυλ, μόδα, ταξίδια, υγιεινά φαγητά, γυμναστική.. και όλα αυτά παρουσιασμένα με εκπληκτικό τρόπο. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν χθες στο Instagram τα κορίτσια που αγαπάμε!!

Tanya Burr: “Σήμερα επιλέγω την ευτυχία. Αυτή η φωτογραφία είναι άλλη μία εικόνα από το βιβλίο μου. Έχω γράψει ένα ολόκληρο κεφάλαιο για την αυτοπεποίθηση και την ευτυχία και ελπίζω να βοηθήσει πολλούς από εσάς”.

tanya

Zoella Sugg: “Έκοψα λίγο παραπάνω τα μαλλιά μου γιατί μου άρεσαν λίγο πιο κοντά και ένιωσα και πολύ γενναία”.

zoella

Rachel Parcell (Pink Peonies): “Το πρωινό μου πέρασε με βαθύ καθαρισμό και αναδιοργάνωση της κουζίνας μου. Τίποτα ωραιότερο από μία καθαρή κουζίνα”.

parcell

Emily Jackson (Ivory Lane): “Σήμερα ο μαραθώνιος ήταν δύσκολος”, έγραψε στο λογαριασμό της φορώντας το γκρι κολάν της, το ροζ μπουφανάκι της και τα κίτρινα αθλητικά της. 

emily

Karena & Katrina (Tone it Up): “Απλά περνάμε καλά κάνοντας ένα pistol squat”.

karena

Chiara Ferragni (The Blonde Salad): “Έξω από τον Dior στο Παρίσι”, έγραψε η Chiara η οποία ταξίδεψε από το Μιλάνο στο Παρίσι για να παρακολουθήσει την Haute Couture Εβδομάδα Μόδας.

chiara

Zanita Whittington: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επέστρεψα στη δράση της Εβδομάδας Μόδας. Μου αρέσει πάρα πολύ να φωτογραφίζομαι street style”.

zanita

Alexia Zaradouka (Miss Bloublou): “Βροχερές μέρες σαν κι αυτή”, έγραψε η δική μας Αλεξία χαλαρώνοντας στο σπίτι της ντυμένη στα γκρι με ένα καυτό φλιτζάνι τσάι και ένα μπολάκι δημητριακά. 

alexia

Ella Woodward (Deliciouslyella): Η blogger ανέβασε μία φωτογραφία με το εξώφυλλο του βιβλίου της το οποίο μιλάει για την υγιεινή διατροφή και σχετικές συνταγές. 

ella

Natalia Georgala (Twinfashion): Φορώντας μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή και σκίσιμο και γκρι κασκόλ.

nat

Nefeli Georgala (Twinfashion): Στο Βερολίνο βρέθηκε η Νεφέλη με την αδερφή της Ναταλία. Το στυλ τους απλό αλλά πολύ ζεστό και όμορφο. 

nef