Καιρός είναι όλοι να αρχίσουμε να λειτουργούμε σαν επαγγελματιές μάγειρες στην κουζίνα μας. Και τι σημαίνει αυτο; Nα χρησιμοποιούμε κάποια υλικά που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να πετάμε.

lemonia

‘Ενα απο αυτά είναι οι φλόυδες από το λεμόνι.Ένας τρόπος να χρησιμοποιήσουμε όλο το λεμόνι είναι να το βάλουμε στην κατάψυξη καί όταν αυτό παγώσει παίρνουμε τον τρίφτη μας και το τρίβουμε (δεν χρειάζεται ξεφλούδισμα) πάνω σε όλα τα φαγητά, τα γλύκα, τα ροφήματα και γενικά στα πάντα.

Αυτό είναι το #1 μυστικό που θα σας γλιτώσει από τον διατροφολόγο!

Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ότι ο χυμός του λεμονιού  και έχουν τη δυνατότητα να ανανεώνουν τα κύτταρα του σώματος μας με το να εκτοπίζουν τα τοξικά στοιχεία που εισέρχονται στον οργανισμό από τις τροφές και το περιβάλλον.

Το κίτρο που περιέχει το λεμόνι είναι ένα μαγικό συστατικό καθώς σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα!!!

Έχει ταυτόχρονα και μια τεράστια αντιμικροβιακή δράση κυρίως ως προς τους μύκητες, τα βακτήρια, τα μικρόβια, τα παράσιτα και τα σκουλήκια.

Αυτό είναι το #2 μυστικό που θα σας γλιτώσει από τον διατροφολόγο!

Το λεμόνι ρυθμίζει άψογα την αρτηριακή πίεση και είναι φυσικό αντικαταθλιπτικό!!!! Ταυτόχρονα καταπολεμά το στρες και τις νευρικές διαταραχές.

Βάλτε το λεμόνι στη ζωή σας και θα δείτε άμεσα τα αποτελέσματα στην καθημερινότητά σας.