Ψάξτε, ψάξτε δε θα το… βρείτε.

4

Η προσωπική της ζωή είναι ένα από τα πιο hot θέματα υπό εξερεύνηση, καθώς αυτή συστήνεται ως ελεύθερη ενώ εμείς πιστεύουμε πως κάτι υπάρχει εκεί στον… ορίζοντα. Δεν το δεχόμαστε βρε παιδί μου, η λατίνα θεά να γυρίζει σπίτι της και να μην έχει μία αντρική αγκαλιά να γείρει.

2

Και ενώ εμείς καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα για το ποιος θα είναι ο επόμενος τυχερός (όχι δεν είμαστε κουτσομπόλες, απλά ανησυχούμε), η Jennifer Lopez δίνει μία συνέντευξη στο Gossip Girl και μας αποκαλύπτει ένα από τα μυστικά της ομορφιάς της. Δε χρειάζεται να πάρετε μολύβι και χαρτί, γιατί το θέμα είναι τόσο… απλό και λιτό.

3

Από την παιδική της, λοιπόν, ηλικία η τραγουδίστρια έμαθε το πιο σωστό tip ομορφιάς από τη μαμά της. Να μην ενδιαφέρεται για την εξωτερική ομορφιά, αλλά για την… εσωτερική. Αυτό που θα την έκανε όμορφη δεν ήταν το make up, αλλά ένας σωστός χαρακτήρας. Σας κουφάναμε λίγο, αλλά αυτό είναι.

Τώρα θα μας πείτε πως μια χαρά καλά κορίτσια είστε και εσείς, αλλά τα οπίσθιά της ακόμη να έρθουν στη… ζωή σας. Και εμείς το ίδιο λέμε, για αυτό ας δώσουμε και πάλι προσοχή στα λεγόμενα της μαμάς της, γιατί το άλλο θέμα δε μας συμφέρει. Και πολύ καλά έκανε η μαμά Lopez και έμαθε τα κορίτσια της… τρόπους. Εμείς αυτό έχουμε να πούμε!

Δείτε επίσης τα 6 πρωινά χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε 5 λεπτά!

Καλές οι καμπύλες, τα σέξι σώματα και τα στητά στήθη, αλλά σαν το… χαρακτήρα τίποτα. Να τη θυμάστε τη Jlo, κάτι ξέρει, απλά αν μας έλεγε και κάτι πιο juicy σίγουρα θα της ήμασταν… ευγνώμων.

queen.gr