Η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Κατερίνα Καινούργιου έχουν δύο κοινά. Καταρχάς έχουν το ίδιο όνομα και κατά δεύτερον έχουν υπέροχα σώματα. Δείτε πώς τα διατηρούν τέλεια..

papoutsaki

Κατερίνα Παπουτσάκη: 15 κιλά κατάφερε να χάσει μετά τη γέννηση του γιου της Μάξιμου η ηθοποιός χωρίς καν να το πάρει χαμπάρι. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό OK! σχετικά με το θέμα και είπε: “Εγώ πάντα έβγαινα έξω όπως ήμουν και στο σπίτι, οπότε δεν είδα καμία σημαντική διαφορά. Σίγουρα, όταν ήμουν με τις φαρδιές μπλούζες που είχαν παντού γάλα και έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη που είχε παχύνει, δεν αισθανόμουν ότι ήμουν η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει. Σε αυτό το κομμάτι ήταν πολύ υποστηρικτικός ο Παναγιώτης. Οπότε δεν με έπιασε καμία ανασφάλεια ούτε αγχώθηκα πώς θα χάσω 15 κιλά που πήρα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Ήταν τόσο σημαντική για μένα η παρουσία του γιου μου, που δεν με ενδιέφερε καθόλου να κάνω την ωραία. Τον τελευταίο μήνα έχασα και τα δύο-τρία κιλάκια που είχαν απομείνει. Τόσο αδύνατη δεν ήμουν ακόμη και πριν μείνω έγκυος”.

kainourgiou

Kατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια από την άλλη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό miss GLITTER και μίλησε για τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της. Συγκεκριμένα είπε: “Παλιά ήταν κάκιστη (η σχέση μου με τη γυμναστική)! Βαριόμουν. Όσο μεγαλώνω όμως, καταλαβαίνω πως ό,τι αφήνεις, σε αφήνει, και αυτό θα βγει στην πορεία. Γι’ αυτό πλέον κάνω τρεις φορές την εβδομάδα pilates και training ή θα βγω έξω για τρέξιμο”. Όσο για τη διατροφή της είπε: “Η αλήθεια είναι ότι προσέχω. Σοκολάτα όμως θα φάω οπωσδήποτε, κάθε μέρα! Το πρωί δεν μπορώ χωρίς χυμό και τοστ, το μεσημέρι θα φάω κοτόπουλο με σαλάτα ή cottage, ενδιάμεσα μια γαλακτογκοφρέτα ή μια μπανάνα και φροντίζω να τρώω νωρίς το βράδυ, ψάρι ή κρέας με σαλάτα, ενώ θα πιω και λίγο κόκκινο κρασί”. Τέλος αποκάλυψε πως δεν πίνει αλκοόλ, καφέ και αναψυκτικά.

Διαβάστε επίσης την περίεργη δίαιτα που κάνει η Angelina Jolie! (ελπίζουμε να βάλει σύντομα μυαλό)