Μερικές φορές είμαστε τόσο ανήσυχοι για να βρίσκουμε τρόπους να γεμίζουμε κάθε λεπτό της κάθε μέρας μας και να ερχόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που ξεχνάμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να δώσουμε στον εαυτό μας κάποιο ποιοτικό χρόνο.

moni

Έτσι καλό είναι και εσείς να κάνετε ένα διάλειμμα από όλα σας απασχολούν και να δαπανίσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας επαναφορτίζοντας τις μπαταρίες σας.

Σας προτείνουμε κάποιους τρόπους αποτοξίνωσης  που μας αρέσουν και συνηθίζουμε να τους εφαρμόζουμε και εμείς..

1. Πηγαίνετε ΜΟΝΟΙ σας να δείτε μια ταινία στο σινεμά. Όσο πιο δραματική είναι τόσο το καλύτερο. Κλάψτε με την ησυχία σας. Εξάλλου κανένας δεν σας ξέρει εκεί μέσα.

2. Ταξιδέψτε κάπου μόνοι σας. Έτσι δεν θα χρειάζετε να κάνετε συμβιβασμούς ούτε για τον προορισμό, ούτε για το φαγητό, ούτε για κάτι άλλο. Κάντε το πρόγραμμά σας όπως ακριβώς σας αρέσει.

3. Βγείτε μόνοι σας για φαγητό. Πάρτε και το αγαπημένο σας βιβλίο και διαβάστε τρώγοντας. Τσεκάρετε όσο θέλετε το facebook, το intagram κτλ χωρίς τύψεις. Και το βασικότερο.. απολαύστε το φαγητό σας χωρίς να σας ζητήσει κάποιος να δοκιμάσει.

4. Πηγαίντε για spa ή massage.

5. Πηγαίντε μια βόλτα με τα πόδια. Κατά την διάρκεια σταματήστε και μυρίστε ένα λουλούδι, δείτε ένα ηλιοβασίλεμα, απολάυστε την ησυχία ενός πάρκου, παρατηρήστε τους ανθρώπους και ίσως μέσα από αυτούς να καταλάβετε τον εαυτό σας και το νόημα της ζωής.

Σχετικό άρθρο: Αυτά είναι τα Συν και τα Πλην του Πρωινού σεξ!

Σχετικό άρθρο: Πρωινός Τύπος: 8 κολπάκια για να σηκώνεστε πιο εύκολα το πρωί