Το να βγαίνετε με κάποιον που δεν σας αξίζει δεν είναι καθόλου καλό και κατά πάσα πιθανότητα χάνετε το χρόνο σας μαζί του. Ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ! 6 είναι τα πράγματα που θα πρέπει να κοιτάτε σε έναν άντρα πριν τον αφήσετε να μπει στη ζωή και την καρδιά σας. 

sxesi

Να είναι ανοιχτός απέναντί σας Είναι σημαντικό να μην σας κάνει να μαντεύετε τι σκέφτετε, τι θέλει και τι χρειάζεται. Αν είναι ευθύς και ειλικρινής απέναντί σας, τότε έχει ένα από τα στοιχεία που χρειάζεται για να είναι μαζί σας.

Να είναι ώριμος Δεν είναι απαραίτητο να είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά είναι απαραίτητο να ξέρει τι του γίνεται. Αν, μάλιστα, εσείς είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε μία σοβαρή σχέση στη ζωή σας η οποία θα οδηγήσει κάπου – κάποια στιγμή – τότε αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλετε έναν άντρα που δεν ξοδεύει όλα του τα λεφτά σε μπύρες, που μπορεί να κρατήσει ένα φυτό ζωντανό γιατί θυμάται κάθε πότε πρέπει να το ποτίζει.

Να έχει μία θετική συμπεριφορά Κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται χαρούμενος όλη την ώρα, αλλά ένας άντρας που επικεντρώνεται στα θετικά της ζωής θα σας ανεβάζει τη διάθεση και δεν θα σας τη ρίχνει όλη την ώρα.

Σχετικό άρθρο: 24 πράγματα που κάθε μοντέρνα γυναίκα πρέπει να ξέρει να κάνει!

Να έχετε τις ίδιες ηθικές αξίες Ακόμα και αν δεν ψηφίζετε το ίδιο κόμμα ή δεν πιστεύετε στην ίδια θρησκεία είναι πολύ σημαντικό να σέβεστε ο ένας τη γνώμη και τα πιστεύω του άλλου.

Να είναι διατεθειμένος να συμβιβάζεται Δεν μπορείτε να έχετε μία ευυχισμένη σχέση με έναν άντρα που επιμένει να γίνεται πάντα το δικό του. Θα πρέπει να συναντιέστε κάπου στη μέση.

Nα καταλαβαίνει την αξία σας Ξέρει ότι είναι τυχερός που σας έχει στη ζωή του και σας το δείχνει με μικρούς ή μεγάλους τρόπους. Ένας τέτοιος άντρας αξίζει να είναι δίπλα σας.