Σήμερα – μία μέρα πριν την Παρασκευή – σας έχουμε Ερωτοσκόπιο!! Διαβάστε πώς θα σας πάει ερωτικά η μέρα!

PicMonkey-Collage68

Κριός:  Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα και να επηρεάζει τα περισσότερα ζωδια, να είστε επιφυλακτικοί σε παράλογες συμπεριφορές από το ταίρι σας…ιδίως αν αυτό ανήκει σε αέρινο ζωδιο (Δίδυμοι – Ζυγοί – Υδροχόος ). Αν είστε ελεύθεροι, η γοητεία σας σήμερα φέρει μπροστά σας ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα τραβήξει την προσοχή σας.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

Ταύρος: Τα άστρα σας ωθούν να γίνετε πιο εξωστρεφής μέσα στον δεσμό σας, καθώς το  συντροφικό σας ταίρι σας έχει ανάγκη στην καθημερινότητα του. Υπερασπιστείτε την επιλογή σας και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να θερμάνετε περισσότερο το κλίμα μεταξύ σας. Αν έχετε παράλληλη σχέση, καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

Δίδυμοι: Θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την διάθεση για νέους έρωτες. Αυτοί που είναι σε πρόσφατη γνωριμία, οι θέσεις του Αφροδίτη – Άρη, τους δίνει τις καλές προδιαγραφές για γρήγορη εξέλιξη σε μεγάλο έρωτα …και όχι μόνο! Σε αυτό βοηθάει και ο Κυβερνήτη σας.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

Καρκίνος: Θα στρέψτε σήμερα την προσοχή πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά…στο να κάνετε το συντροφικό σας ταίρι να αισθανθεί πιο ασφαλή μαζί σας. Ίσως να βοηθούσε και μια γενική συζήτηση για το άμεσο μέλλον. Αυτοί που είναι σε γάμο, ίσως ένα ταξίδι να ανανέωνε την μεταξύ τους κατάσταση.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

Λέων: Μια ευχάριστη αναστάτωση θα έχετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, από άτομο που εδώ και αρκετό  καιρό, σας έχει βάλει στο στόχαστρο του. Η θετική όψη του  Δία ως προς το ζωδιο σας, θα δώσει την κατάλληλη ευκαιρία στο να ξεκινήσετε κάτι, που με γρήγορους ρυθμούς θα εξελιχθεί σε δυνατό έρωτα.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

Παρθένος: Το ταίρι σας έχει βαλθεί απόψε να σας πείσει για το βάθος των συναισθημάτων του. Πολλές και ποικίλες επίσης οι προτάσεις από τις καλές σας παρέες που σας θέλουν γύρω τους. Οι αδέσμευτοι θα έρθουν κοντά στο πρόσωπο το πόθου τους. Γενικότερα ο ανάδρομος Ερμής θα σας γεμίσει την ημέρα.

Ευνοϊκές ώρες: 20:30- 22:00

Ζυγός: Έχετε αφήσει λίγο τον εαυτό  σας το τελευταίο καιρό με όλα αυτά τα ψυχολογικά – συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα. Φροντίστε λίγο παραπάνω  την εμφάνιση σας και θα δείτε ότι και το ταίρι σας θα σας το αναγνωρίσει.  Βάλτε στο πρόγραμμα σας ξεκούραση και κάποια εκδρομή.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

Σκορπιός: Θα χρειαστείτε να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, καθώς άτομο από το πολύ μακρινό σας παρελθόν θα θελήσει, κάτω από  αυτές τις δύσκολες για εσάς αστρολογικές όψεις των ημερών, να σας πλησιάσει…αλλά με αμφίβολο αποτέλεσμα. Μην δώσετε ευκαιρία, για να χάσετε και πάλι τον χρόνο σας.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

astro-live.gr