Πάει και αυτή η εβδομάδα και μας αφήνει με την απορία… Τα κάναμε όλα σωστά? Τα κάναμε όλα στην ώρα τους? Το Σαββατοκύριακο αυτό έχει αρκετό κους-κους και προσοχή μην πούμε κάτι που δεν πρέπει… Επιβάλλεται σχεδόν να κρατήσουμε μυστικά…. Όπως και η ψήφος… Είναι μυστική! Την Κυριακή έχουμε και εκλογές!

PicMonkey-Collage681

ΚΡΙΟΣ

Αφήστε στην άκρη όλα σας τα απωθημένα γιατί σας δημιουργήθηκαν χωρίς να υπάρχει λόγος… Είναι βέβαιο ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα αλλάξετε τακτική… Ερωτικά, είστε κτητικοί και μάλιστα το δείχνετε παντού… Επαγγελματικά, τίποτα δε λύνεται με ευκολία!

ΤΑΥΡΟΣ

Πάρτε βιταμίνες εσείς γιατί έχετε κοινωνικές προτάσεις που θα πάτε και θα ξενυχτήσετε… Ερωτικά, νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε υπερβολές και με το φλερτ, και με τα μάτια και ό,τι άλλο προκύψει… Επαγγελματικά, δεν είστε εύκολος αντίπαλος και ας φυλάγονται όσοι θέλουν να σας επιτεθούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μεγάλη προσήλωση έχετε στην εργασία σας και μάλιστα κάνετε και κινήσεις υψηλού ρίσκου… Δείχνετε αποφασισμένοι όμως και αυτό σας βοηθάει να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε… Ερωτικά, μία παρεξήγηση μπορεί να δημιουργηθεί, αλλά εσείς θα καταφέρετε να τη διαλύσετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα καλά είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς γιατί και τις τσάρκες σας θα κάνετε και θα αγορεύσετε με μεγάλη άνεση… Τουλάχιστον θα πείτε όλα αυτά που θέλετε, ακόμα και αν το ακροατήριο δε θα κατανοήσει τίποτα από αυτά που θα πείτε… Ερωτικά, άλλον θέλετε και με άλλον κοιμάστε!

ΛΕΩΝ

Είναι Σαββατοκύριακο που ανανεώνεστε πλήρως… Αρχίζετε και σκέφτεστε καινούργιες καταστάσεις και πως θα τις οργανώσετε για να προγραμματιστείτε… Δεν έχετε την κατάλληλη εμπειρία, αλλά δεν το παραδέχεστε… Ερωτικά, είστε ανασκουμπωμένοι, και μαζεμένοι…. Σα να έχετε κάνει τη λαδιά σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές ανησυχίες έχετε και γι’ αυτό προσπαθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο να ανοιχτείτε και να κανετε καινούργιες συνεργασίες… Κυρίως δείχνετε διαθέσιμοι και ανοιχτοί σε συζητήσεις… Όμως, δεν αλλάζετε τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε… Ερωτικά, κάτι σοβαρεύει, χωρίς να είστε απόλυτα βέβαιοι!

ΖΥΓΟΣ

Ξέρετε ότι μπορεί να δουλεύετε το Σαββατοκύριακο και αυτή τη φορά δε σας αρέσει, γιατί μπαίνει σφήνα σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε… Ερωτικά, επιδιώκετε συνδέσεις με το παρελθόν, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θέλετε και συνέχεια… Απλά, να ταράξετε τα νερά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σα να κάνετε ταξιδάκι εσείς και μάλιστα θα έχει και μεγάλη κίνηση… Είστε ετεροδημότες? Προσέξτε γιατί δε θα φτάσετε στην ώρα σας και πάρτε το απόφαση… Ερωτικά, είστε απότομοι και μάλιστα χωρίς λόγο…. Μάλλον οι καβάντζες σας,σας δίνουν αυτή την άνεση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα δείτε την οικογένειά σας αυτό το Σαββατοκύριακο και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις… Προσέξτε μην τους στεναχωρήσετε γιατί θα σας κάνουν παράπονα… Ερωτικά, κάνετε άγαρμπες κινήσεις αλλά δεν το καταλαβαίνετε πριν, αλλά είναι σίγουρο ότι θα το καταλάβετε μετά…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σα να κάνετε προεκλογική ομιλία εσείς και προσπαθείτε να προσελκύσετε ψηφοφόρους… Είναι κάπως αργά, ομολογουμένως, γιατί καποιοι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους… Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι σας έρχονται από μόνοι τους και κάνουν μία αναδρομή που θα σας θυμίσουν το πως νιώθετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε καλή διάθεση αυτό το Σαββατοκύριακο και κυρίως έχετε διάθεση να εξωτερικευτείτε.. Ξέρετε καλά ότι έχει εκπτώσεις και είναι βέβαιο ότι θα τις τιμήσετε… Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι μην αγοράσετε κάτι περιττό… Αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά… Ερωτικά, θέλετε να διευκρινήσετε κάτι που στην πορεία θα δείτε ότι δε σας βολεύει!

ΙΧΘΕΙΣ

Είστε εγωιστές αυτές τις μέρες και μάλιστα χωρίς λόγο… Ερωτικά κρατάτε μανιάτικο κάτι που δεν πρεπει… Τιμωρείτε ανθρώπους που δε σας έχουν κάνει κάτι… Αλλά αυτόν τον τρόπο έχετε! Επαγγελματικά, διοργανώνετε ένα παρασκήνιο, γιατί κάποιοι σας έχουν μπει στο μάτι!

rythmosfm.gr