Αν θέλετε να κάνετε μία μικρή αλλαγή στο σπίτι σας και να το ανανεώσετε λιγάκι χωρίς να ξοδέψετε πολλά λεφτά, εμείς είμαστε εδώ για να σας δίνουμε ιδέες για μικροαλλαγές που μπορείτε να κάνετε.

syrtariera

Αν έχετε βαρεθεί τη συρταριέρα σας τότε αυτό το diy που σας προτείνουμε θα σας κάνει να νιώσετε ότι είναι καινούργια. Δείτε πώς να βάλετε όμορφες πέτρες στα πόμολα της συρταριέρας σας.

Θα χρειαστείτε..

Πόμολα, πετράδια κάθε είδους (φυσικά δε χρειάζεται να είναι ακριβά. Το βασικό είναι να είναι φανταχτερά), μία πολύ καλή και γερή κόλλα E-6000 (μόνο αυτή η κόλλα την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα βρείτε στο Praktiker ή στο Leroy Merlin θα κολλήσει πέτρες πάνω στα πόμολα – καμία άλλη) και κολλητική ταινία

Δείτε τα βηματάκια ένα-ένα για να φτιάξετε αυτά τα υπέροχα πομολάκια..

1. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μία γενναιόδωρη ποσότητα κόλλας πάνω στο πόμολο (καλό είναι αυτό να είναι επίπεδο) και να κολλήσετε πάνω ένα πετράδι. Κάντε το ίδιο σε κάθε πόμολό σας.

2. Με την κολλητική ταινία θα μπορέσετε να σφραγίσετε την πέτρα πάνω στο πόμολο έτσι ώστε να την κρατήσετε σταθερή μέχρι να κολλήσει τελείως.

3. Αφήστε τις πέτρες να στεγνώσουν για 24 ολόκληρες ώρες και αφαιρέστε την κολλητική ταινία.

Δείτε επίσης ένα πολύ όμορφο σπιτάκι στα Χανιά της Κρήτης!